Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 41

Volgende

Werkvoorbereider (technische dienst) - regio Deinze

457222398

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 34 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Werkvoorbereider (technische dienst) - regio Deinze

Functieomschrijving

Voor een sterk groeiend voedingsbedrijf in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar een werkvoorbereider voor de technische dienst. Het doel van de functie is om de efficiëntie van de technische dienst te verhogen. Dit doel realiseer je door onder meer volgende taken uit te voeren: - je schrijft specifieke vergunningen en toelatingen uit m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu teneinde een goede voorbereiding te bekomen voor de geplande onderhoudswerkzaamheden - je zorgt voor de werkvoorbereiding- en planning afhankelijk van de meest belangrijke werken die uitgevoerd dienen te worden - je staat in voor een goede administratieve verwerking van de onderhoudstaken in het softwaresysteem en je houdt een oogje in het zeil wat betreft de kwaliteit van de data die door collega's wordt ingegeven - je biedt ondersteuning bij evaluaties aan contractoren en/ of leveranciers - je vervangt de verantwoordelijke van de technische dienst bij afwezigheid waarbij je dan ook rapporteert aan de verantwoordelijke van de technische dienst productie

Profiel

Voor de invulling van deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een bachelor diploma in een technische richting of je hebt reeds een eerste relevante werkervaring als werkvoorbereider in een technische omgeving. Bij voorkeur heb je reeds enkele jaren ervaring als technieker.
Je werkt georganiseerd en weet juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je hands-on ingesteld en heb je een sterk probleemoplossend vermogen.
Daarnaast typeren volgende kenmerken jou: ordelijk, stipt, nauwkeurig en teamplayer.
Tot heb je naast een perfecte kennis van het Nederlands ook kennis van de Franse en Engelse taal. Indien je ook nog een mondje Duits kan, vormt dit een extra toef.

Aanbod

De firma biedt jou een uitdagende job en een vast contract na een geslaagde interim periode. Je komt terecht in een professionele organisatie met een vlakke structuur, er heerst een aangename werksfeer en het machinepark en kantoren zijn modern uitgerust.
Naast een competitieve verloning, krijg je binnen de firma ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien aan de hand van onder meer persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen.

Interesse? Stuur dan als de bliksem jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en wij helpen jou graag verder!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Productieverantwoordelijke' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.