Terug naar zoekresultaten

Werkvoorbereider / technieker - dag - regio Gent

381651926

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Werkvoorbereider / technieker - dag - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf gelegen in de regio van Gent, zijn we op zoek naar een technieker / werkvoorbereider. Het eerste grote onderdeel van je takenpakket, bestaat erin om als technieker zowel preventief als curatief op te treden. Het diverse machinepark binnen de productie afdeling vereist zowel mechanische als elektrisch onderhoud. Jij bent dan ook het eerste aanspreekpunt om deze storingen en onderhoudswerken op je te nemen en op te lossen. Als tweede luik van je takenpakket ga je aan de slag als werkvoorbereider. Dit houdt in dat je de planning van alle techniekers op je neemt. Hierbij hou je rekening met de technische bagage, capaciteiten, bezetting,? van je mede-techniekers. Aansluitend ben je verantwoordelijk voor het bekijken en naleven van deze planning. Naast de planning zal je ook actief worden ingezet op verbeteringsprocessen met betrekking tot de productie en het onderhoudssysteem.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma, binnen een technische richting, zoals elektromechanica, elektriciteit,? Ervaring binnen een gelijkaardige functie, is een groot pluspunt. Je bent zowel mechanisch als elektrisch sterk. Je hebt kennis van de HACCP-regels, en leeft er naar om deze strikt na te leven en op te volgen. Je draagt orde en netheid hoog in het vaandel. Je bent een echte teamplayer en hebt een organisatorisch/structureel talent. Je bent in het bezit van leidinggevende capaciteiten. Je spreekt vloeiend Nederlands.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf in volle groei, waar ruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Je takenpakket sprankelt van initiatief nemen en creativiteit is zeker op zijn plaats. Je krijgt een vast contract na een geslaagde interimperiode, aangevuld met een competitief loon.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.