Terug naar zoekresultaten

Werkvoorbereider - regio Antwerpen

458854699

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Werkvoorbereider - regio Antwerpen

Functieomschrijving

Voor onze klant, een bedrijf actief in een breed assortiment van heftrucks en gelegen in de regio van Antwerpen, is AGO Technics op zoek naar een werkvoorbereider voor het machinepark. Meer concreet ben je verantwoordelijk voor de controle van alle heftrucks, 80% van jouw takenpakket bestaat uit administratieve opvolging en 20% uit technisch uitvoerend werk. Jouw takenpakket ziet eruit als volgt: - je bepaalt de uit te voeren werken en maakt schadedossiers aan indien nodig, je registreert alle nodige gegevens van de toestellen in het systeem - je voert een visuele eindcontrole uit en gaat de correctheid van alle gegevens op de transportdocumenten na - af en toe voer je een klein onderhoud uit - je rapporteert aan de verantwoordelijke van de werkplaats en werkt samen met verantwoordelijken van andere afdelingen teneinde alles operationeel goed te laten verlopen - je gaat na welke toestellen kunnen worden klaargemaakt voor de tweedehandsmarkt en maakt hiervan ook een financiële inschatting - je behoudt het overzicht over de verschillende afdelingen en stemt de werkzaamheden op elkaar af volgens de capaciteitsbehoefte - je werkt volgens de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

Profiel

De ideale kandidaat is zowel administratief sterk en heeft een grote interesse in techniek en elektromechanica. Indien je reeds enkele jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie, heb je een streepje voor.
Je kan snel beslissing nemen en knop doorhakken maar kan ook beslissingen aanvaarden. Tot slot ben je een vlotte en aangename communicator, zowel face-to-face als telefonisch.

Aanbod

De firma biedt jou een toffe functie aan met veel verantwoordelijkheid. Je hebt de vrijheid om zelfstandig te werken maar je kan steeds terugvallen op je collega's om je te ondersteunen.
Daarnaast investeert het bedrijf in opleidingen en trainingsmogelijkheden zodat je steeds op de hoogte bent van de laatst nieuwe trends.
Je krijgt een marktconform loonpakket op basis van je studies en ervaringen aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. Tot slot heb je, naast de 20 wettelijke vakantiedagen, recht op 6 ADV-dagen.

Interesse? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen snel contact op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.