Terug naar zoekresultaten

WERKVOORBEREIDER ONDERHOUD

Select HR Geel |  | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Ben je in het bezit van een Bachelor in de Elektro-Mechanica? Heb je kennis van temperatuurmeters, elektromotoren, pneumatica, hydraulica, roterend equipment? Dan ben jij de WERKVOORBEREIDER ONDERHOUD die wij zoeken!

Voor onze klant, een internationaal bedrijf met 2 vestigingen in België, zijn we momenteel aan het uitkijken naar een WERKVOORBEREIDER.

SELECT is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

WERKVOORBEREIDER ONDERHOUD

Functieomschrijving

Takenpakket

Als werkvoorbereider word je tewerkgesteld op de onderhoudsafdeling. De persoon die deze taak uitvoert zal de onderhoudswerken voorbereiden. Concreet betekent dit dat je de nodige stukken (intern of extern) bestelt, de taakrisico's van de werken inschat en met productie overlegt wanneer de werken kunnen worden uitgevoerd. Je verzamelt de tekeningen, schema’s en documentatie  die nodig zijn voor de werken. Daarnaast voer je de werken in SAP en de area planner in en denk je na over hoe standaardpakketten kunnen geoptimaliseerd worden qua kost en uitvoering. Tot slot hou je je ook bezig met administratie.

Profiel

Profiel

  • Bachelor Elektro-Mechanica (of goede A2), met de focus op het mechanische;
  • kennis van temperatuurmeters, elektromotoren, pneumatica, hydraulica, roterend equipment (pompen, tandwielkasten, blowers) …;
  • vlot kunnen werken met Word, Excel en Powerpoint is belangrijk; 
  • goede kennis van de Nederlandse taal, Engels, Duits en Frans zijn een plus; 
  • directe communicatie is belangrijk in deze functie. 

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, kom je terecht in een functie waarbij je 80% op bureau zal werken en 20% in de field zal zijn, bijvoorbeeld gaan kijken voor je voorbereidt, opvolgen nadien,... Het betreft een zeer uitdagende functie met veel contacten intern met verschillende afdelingen en ook extern, zelfstandig werken, vaak nieuwe dingen, processen optimaliseren, open communicatie.
Om de 12 weken ben je 24/24 van wacht, maar hiertegenover bieden ze jou wel een vast contract van onbepaalde duur voor 38u/week, aangevuld met een salarispakket met extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, bonus, ecocheques, vergoeding woon-werk, toegang tot bedrijfsrestaurant, inkomensgarantie, invaliditeitsverzekering, verzekering privé-ongevallen en 20 verlofdagen, exclusief de 10 ADV-dagen en 2 feestdagen waar je recht op hebt.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Select HR Geel

Alle jobs Elektricien

Populaire jobs in Elektricien:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.