Terug naar zoekresultaten

WERKVOORBEREIDER (M/V) | PRODUCTIE BETONNEN ONDERDELEN | GROBBENDONK

Manpower | Herentals | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Wij kunnen ongetwijfeld iets voor elkaar betekenen!
Onze klant is een bloeiende firma in de productie van prefab betonnen onderdelen. Om een vlot verloop van deze productie te garanderen zoeken ze binnen dit familiebedrijf een nieuwe collega die de job van werkvoorbereider op zich zal nemen.

WERKVOORBEREIDER (M/V) | PRODUCTIE BETONNEN ONDERDELEN | GROBBENDONK

Functieomschrijving


Als werkvoorbereider zal je deel uitmaken van het tekenteam dat de betonnen componenten uitwerkt alvorens deze in productie gaan. Een belangrijk deel van de omzet komt uit betonnen vloerplaten en dubbele wanden. Deze worden gemaakt op productietafels en om het aantal afgewerkte producten zo hoog mogelijk te houden zorg je hier voor een optimale bezetting.

Om dit tot een goed eind te brengen is het essentieel om in goed contact te staan met de verschillende productieafdelingen aangezien je voor een deel op hen aangewezen bent en je rekening dient te houden met de technische/bouwkundige mogelijkheden?

Profiel


De grootste eindklant van beton in ruime context is uiteraard de bouwindustrie. Het is belangrijk om ook ruimer dan jouw functie te gaan kijken en om die reden zijn we vooral op zoek naar mensen met een achtergrond in bouwkunde of bouwkundig tekenen. Een hieraan gerelateerd diploma is een zeer grote plus. Verder ben je iemand perfectionistisch die alle details heeft gezien en alle opties heeft overwogen.

Aangezien je ook regelmatig in contact zal staan met klanten is een kennis van de Franse taal mooi meegenomen. Je bent ordelijk, stressbestendig en kan op een zelfstandige manier te werk gaan.

Aanbod


Er wordt jou een zeer mooi marktconform (tot hoog) loon aangeboden met aanvullend een aantal extralegale voordelen. Hiernaast krijg je ook een extra (sectorgebonden) vakantiedag.

Naast de interessante verloning voel zal je je bij onze klant ook van dag één meteen thuis voelen. Dit omwille van de familiale sfeer waar ieders zijn deur openstaat.

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en wil jij graag een deel uitmaken van groep met fijne collega's! Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7664071

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.