Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Werkvoorbereider HVAC

Whoohoo® Gent | Oost-Vlaanderen | Bepaalde duur, Voltijds

Het bedrijf is een bekende speler op de markt. Zij behandelen steeds kwalitatieve en innovatieve projecten op vlak van HVAC, namelijk verwarming, koeling en ventilatie. Hun specialiteit ligt voornamelijk op nieuwbouw en renovatieprojecten voor gigantische villa's, kantoren en industriële gebouwen. Je komt terecht in een gedreven en dynamisch team. Ze vallen onder een grote groep, waardoor de nodige budgetten en structuur aanwezig is, maar ze ook de meer uitdagende projecten kunnen binnenhalen. Het bedrijf zelf is kleiner en familiaal, waardoor er een goede collegiale sfeer hangt. De project manager vindt het ook steeds belangrijk om de sollicitatiegesprekken zelf te houden, zodat hij weet welk vlees hij in de kuip heeft. Aan valse beloftes maken doet het bedrijf niet mee. Ze staan voor kwaliteit en leveren ook wat afgesproken is én meer! Nieuwe mensen binnen het bedrijf kunnen zich aan een goede interne opleiding op maat verwachten, maar er worden ook de middelen verschaft om externe opleidingen te volgen. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). De aangename en familiale sfeer passen ze niet enkel toe tijdens de werkuren, maar ook vrijdagavond na de uren kunnen de collega's eens samenkomen! Deze interne sfeer combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekeringen, 12 ADV-dagen en een wagen.


Werkvoorbereider HVAC

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider HVAC werk je nauw samen met de projectleider en de werfleider. Je gaat het hele project gaan voorbereiden, zodat de omvorming van de binnendienst vlotjes verloopt naar de buitendienst. Je werkt daarbij nauw samen met de calculator, waarbij je nog eens de lastenboeken nakijkt. Hierna bestel je de bijhorende materialen en uitrustingen. Je zorgt voor de tijdige leveringen en het ophalen van materialen indien nodig. Door de volledige voorbereiding van de projecten ben jij de persoon die alles tot in de puntjes kent. In deze functie komt er dus ook heel wat verantwoordelijkheid kijken, met mogelijkheid tot regelmatig opvolging op de werf!

Profiel

  • Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie of gelijkwaardig door ervaring
  •  Een relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar er wordt ook steeds een opleidingsplan op maat voorzien
  • Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt
  • Je hebt een passie voor HVAC en energieoptimalisatie

Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Whoohoo® Gent

Alle jobs Calculator, werkvoorbereider

Populaire jobs in Calculator, werkvoorbereider:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.