Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 58

Volgende

werkleider civil engineering projects

Bij Havenbedrijf Antwerpen

Nog 1 dag om te solliciteren

Het Havenbedrijf ondersteunt de activiteiten in de Antwerpse haven. Verder beheert het de infrastructuur en gronden, leidt het schepen door veilige waters en zorgt het wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven.

Eens je voor het Havenbedrijf Antwerpen komt werken, zit je in een team van maar liefst 1.600 mensen die samen een wereldhaven vlot doen draaien en duurzaam laten groeien. Het werkt nog inspirerender als je beseft dat je eigenlijk meer dan 145.000 collega’s hebt. Want zoveel mensen in Vlaanderen danken hun job aan ‘jouw haven’.

werkleider civil engineering projects

Functieomschrijving

Ben je gedreven en gepassioneerd door waterbouw en wil je een onmisbare schakel worden bij de realisatie van grote waterbouwkundige projecten (kaaimuren / verdiepingsbaggerwerken) en de aanleg van natuurinrichtingsprojecten (droog grondverzet) in de Antwerpse haven?

Het Havenbedrijf Antwerpen is als opdrachtgever van deze projecten op zoek naar een werkleider civil engineering projects:
- Je staat in voor de dagdagelijkse werfopvolging
- Je bewaakt de naleving van de vereisten in het lastenboek, de kwaliteit, veiligheid, de planning en de voortgang van de werken
- Je ondersteunt de technisch manager en levert o.a. de nodige gegevens aan voor de administratieve en financiële opvolging van het project

Profiel


- Je beschikt over een bachelordiploma, optie bouwkunde of bent gelijkwaardig door relevante ervaring in het domein van bouwtechniek of je bent tewerkgesteld bij het Havenbedrijf Antwerpen in minstens klasse 3
- Je beschikt over voldoende bouwkundig inzicht en technische vakkennis
- Organiseren zit je in het bloed, je bent assertief en je streeft ernaar om steeds kwalitatief werk af te leveren
- Je gaat problemen niet uit de weg, je werkt proactief en je bent voldoende zeker van je stuk in discussies met uitvoerders
- Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg zijn voor jou geen onbekende begrippen

Aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. De werven bevinden zich verspreid over het volledige havengebied, wat het voor jou interessant en divers maakt. De haven van Antwerpen is een unieke werkplek met zijn eigen karakter en bouwstijlen, waar jij deel van uit kan maken! Er is een mooi evenwicht tussen kantoor- en buitenactiviteiten.

Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

Aan de functie werkleider bouwkunde is de weddeschaal klasse 7 verbonden. Het overzicht van onze loonbarema's per klasse vind je in ons totaalpakket.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.