Terug naar zoekresultaten

1 van 53

Volgende
Havenbedrijf Antwerpen

werkleider bouwkunde (havengebied)

Bij Havenbedrijf Antwerpen

Staat 3 dagen op Jobat.be

Het Havenbedrijf ondersteunt de activiteiten in de Antwerpse haven. Verder beheert het de infrastructuur en gronden, leidt het schepen door veilige waters en zorgt het wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven.

Eens je voor het Havenbedrijf Antwerpen komt werken, zit je in een team van maar liefst 1.600 mensen die samen een wereldhaven vlot doen draaien en duurzaam laten groeien. Het werkt nog inspirerender als je beseft dat je eigenlijk meer dan 145.000 collega’s hebt. Want zoveel mensen in Vlaanderen danken hun job aan ‘jouw haven’.

werkleider bouwkunde (havengebied)

Functieomschrijving

Het center havengebied is een onderdeel van de afdeling onshore infrastructure en verantwoordelijk voor het beheer van de weginfrastructuur en het openbaar domein binnen het Antwerpse havengebied.

Je belangrijkste taken als werkleider bouwkunde zijn afhankelijk van het soort projecten waarin je wordt ingeschakeld. In beide gevallen rapporteer je aan de technisch manager.

Binnen het 1ste en 2de lijn onderhoud volg je voornamelijk raamcontracten op. Je bereidt nieuwe bestekken voor, bent de contactpersoon tijdens de aanbestedings- en gunningsprocedure en volgt tijdens de uitvoerfase de contractors technisch en financieel nauwgezet op. Het betreft hier voornamelijk contracten in het kader van onderhoud aan wegen en aanhorigheden (o.a. kleine verhardingen, netheid, markeringen, tijdelijke signalisatie) Ook de coördinatie voor het ijzelvrij houden van het wegennet binnen het havengebied gedurende de winterperiode kan deel uitmaken van je takenpakket.

Binnen het 3de en 4de lijn onderhoud werk je mee aan grotere, lange termijnprojecten en ben je verantwoordelijk voor de technische uitwerking van wegenis- en rioleringsprojecten. Dit kan enerzijds door zelf de dossiers van A tot Z uit te werken (voorontwerp, ontwerp, vergunningentraject, opmaak lastenboek en meetstaat, doorlopen van aanbestedings- en gunningsprocedure en opvolging uitvoering) of anderzijds door de opvolging van studiebureaus waaraan de studieopdracht opgedragen werd.
Heb je een verkeersdeskundige achtergrond? Dan is dat zeker binnen 3de en 4de lijn onderhoud een grote meerwaarde!

Profiel


- Je beschikt over een bachelordiploma, optie bouwkunde of bent gelijkwaardig door relevante ervaring of tewerkgesteld bij het Havenbedrijf Antwerpen in minstens klasse 3
- Je beschikt over een grote praktisch-technische bagage en/of ervaring en hebt interesse in nieuwe technologieën
- Je hebt kennis van het standaardbestek 250 voor wegenbouw en kan hierin vlot informatie terugvinden
- Administratie schrikt je niet af, je kan vlot overweg met de gangbare Office toepassingen
- Je kan organiseren, bent assertief, werkt graag in team en draagt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel
- Je bent zelfverzekerd en beschikt over voldoende overtuigingskracht om externe partijen aan te spreken

Aanbod

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden en plaats voor nieuwe initiatieven. Verder bieden we jou een aantrekkelijk loonpakket met onder andere maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding en invaliditeitsverzekering. Het Havenbedrijf beschikt tevens over een strijkdienst. Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping.

Aan de functie werkleider bouwkunde is de weddeschaal klasse 7 verbonden. Het overzicht van onze loonbarema's per klasse vind je in ons totaalpakket.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.