Onze partners.

Interesse in een samenwerking? Jobat staat altijd open voor relevante partnerships. Neem hier contact op.

HR Gala

HR Gala.

Het HR Gala is de jaarlijkse hoogmis van de HR-sector: een exclusieve galanamiddag en -avond, gewijd aan het boeiende veld van human resources en human resource management. Het is hét jaarlijkse netwerkmoment voor iedereen uit de HR-sector.

hrgala.be
#ZigZagHR

#ZigZagHR.

#ZigZagHR houdt bedrijven, organisaties en HR een spiegel voor met als kernboodschap dat het bestaande HR niet meer volstaat en een extra dimensie moet krijgen om te evolueren naar ‘progressief HR’. We moeten nieuwe manieren van denken én doen in HR verkennen. Dat is de essentiële boodschap van #ZigZagHR, maar dan wel zonder bruggen op te blazen.

zigzaghr.be
Great Place To Work

Great Place To Work.

“Our mission is to build a better world by helping organisations become Great Places to Work For All.”
In 2002, the European Commission integrated Great Place to Work® in Europe, to make sure good employership was being stimulated. The Belgium establishment was being founded in 2003. The Great Place to Work® team in Belgium, with as its official partner Vlerick Business School, has a clear mission: to help companies to create and maintain great workplaces through the development of a corporate culture based on trust. We are already looking forward to working with you in the future.

greatplacetowork.be
HR Square

HR Square.

HR Square ging in 2003 van start als ‘Gids voor arbeidsrelaties en personeelsbeleid’, met een tijdschrift, een website, e-nieuwsbrieven en een steeds uitbreidend en verbeterend aanbod seminaries en congressen.
De voorbije jaren vormde HR Square zich om tot een leden-netwerk, waarbinnen contact, uitwisseling en interactie via alle mogelijke kanalen steeds aan belang wonnen. Vandaag tellen zij bijna 1100 leden in Vlaanderen en Brussel. Sinds eind 2014 is het netwerk ook actief in Franstalig België, met een autonoom team en een eigen gelaat.

hrsquare.be
PM Club

PM Club.

PMC is een community voor Business en HR professionals.
Ze verbinden en inspireren Business en HR, door het aanbieden van prikkelende leerervaringen in de vorm van kennisoverdracht en praktijkcases.

pmclub.be
Top Employers Institute

Top Employers Institute.

Het Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit wat betreft het certificeren van uitmuntende arbeidsomstandigheden.
Het is een certificeringsprogramma dat bedrijven helpt om de werkomgeving te beoordelen en te verbeteren. Het Top Employers Institute heeft meer dan 1.600 organisaties in 119 landen/regio's gecertificeerd. Deze gecertificeerde Top Employers hebben een positieve impact op de levens van meer dan 6.900.000 medewerkers wereldwijd.

top-employers.com
Top Employers Institute

Federgon.

Federgon is de federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners. Wij vertegenwoordigen de federale en regionale belangen van onze leden. Federgon staat voor kwaliteit en professionalisme.

federgon.be