Employer Branding Video Pack

Digitale storytelling via video: Jouw merk in beeld gebracht met een focus op branding, awareness en sollicitaties.

Jouw merk in the picture 

Onze in-house videoprofessionals komen bij je langs! Onze videoredacteur gaat vervolgens samen met jou aan de slag om een exclusieve inkijk op maat in je organisatie te geven, dit alles op een authentieke manier. Wij nemen de workload op ons en bezorgen je een videopakket inclusief begeleidend artikel verpakt in een exclusieve pagina op Jobat.be.


Jouw merk als voorbeeld 

Informeer, inspireer en versterk je bestaande campagnes: Video vormt de ideale brug tussen toekomstige kandidaten en je merk: laat je bedrijfscultuur voor zich spreken, breng kandidaten iets bij over de job, of laat ze meteen kennismaken met hun toekomstige collega’s. De keuze is volledig aan jou. Wij versterken de aantrekkingskracht verder door bezoekers naar jouw video te brengen via onze nieuwssites, Facebook, YouTube advertising en het grote bereik van Jobat.be.


Jouw merk in direct contact met je jobs 

Hoe je je campagne verder voert heb je volledig in de hand. De video en begeleidende pagina is tenslotte maar één schakel in de hele flow die kandidaten doorlopen. Daarom leggen we steeds de link naar jouw Brand Page en online jobs op Jobat.be, en voegen we CTA’s toe aan de video waar gewenst. Nu én later zorgt je video ervoor dat kandidaten voor je organisatie zullen kiezen.Download de PDF voor meer informatie