Werken in Limburg: Ga in gesprek over diversiteit & inclusie

Ontdek de diversiteit van Limburg en hoe u als werkgever kunt bijdragen aan een inclusieve werkcultuur.

Werken in Limburg? Natuurlijk! Naast prachtige landschappen en een warme sfeer staat de provincie ook gekend om zijn bloeiende arbeidsmarkt en professionele kansen. Of u nu werkzoekende, momenteel werkzaam of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, Limburg biedt talloze kansen om een mooie carrière uit te bouwen.

Diversiteit & inclusie

Limburg is veerkrachtig, toekomstgericht en staat bekend om zijn warme gemeenschap. Sfeer en professionaliteit gaan hand in hand, wat werken hier uniek maakt. Ook de superdiversiteit in de regio valt op, zowel in mensen als organisaties. In het project ‘Werken in Limburg’ richten we ons specifiek op dit aspect en gaan we in gesprek met Limburgse werkgevers over diversiteit & inclusie.

Ga in gesprek met Limburgse werkgevers

Op maandag 29 april organiseren we een rondetafelgesprek en gaan we dieper in op het thema diversiteit & inclusie. Onze moderator, William Visterin, hoofdredacteur van Jobat, leidt het gesprek tussen de verschillende Limburgse organisaties. Het boeiende gesprek wordt vervolgens vertaald naar een artikel dat de superdiversiteit van de provincie belicht.

Het artikel verschijnt op zaterdag 18 mei in Het Belang van Limburg, dé ideale manier om binnen regio Limburg uw organisatie op de kaart te zetten. Daarnaast boosten we het artikel digitaal door en verschijnt het artikel via onze Jobat-media en op prominente nieuwstitels als hbvl.be en hln.be.

Boost uw bedrijf met een employer story

Verder willen we bedrijven laten schitteren via een eigen ‘employer story’, waarin ambassadeurs binnen de organisatie hun ervaringen delen en de unieke werkcultuur belichten. Dit verhaal wordt gericht op de gewenste doelgroep binnen uw regio, waardoor u als werkgever opvalt en uw bedrijf promoot bij (latent) werkzoekenden. Bedrijven als Glowi, VDAB en Sint-Trudo gingen u reeds voor.

Uw verhaal in een andere regio belichten? Dat kan! Ontdek al onze Regio Specials hier.

Zet uw bedrijf en regio in de kijker!

Neem deel aan ons rondetafelgesprek en laat uw werkgeversverhaal schitteren.
Voor meer informatie, neem contact op met Tineke.vanwalleghem@jobat.be.

Gerelateerde artikels
EMPLOYER MARKETING
3 videotrends voor een sterke employer brand in 2024
Lees meer
EMPLOYER MARKETING
Uw regio in de kijker: mix en match uw campagne
Lees meer
EMPLOYER MARKETING
Go for happy 2.0: Xperience Lab verbindt en versterkt bedrijven
Lees meer