Asbest consultant gezocht, door Jobat gevonden

Hoe Jobat Ecca hielp in hun zoektocht naar een nieuwe kracht!

Ecca is een jong, familiaal bedrijf in volle groei die bedrijven en organisaties adviseert op vlak van wetenschap en wetgeving. In hun zoektocht naar een asbest consultant voor regio Antwerpen en Limburg schakelde het familiebedrijf de hulp van Jobat in.

Een performante digitale mediamix

Allereerst werd de vacature online geplaatst door Jobat. Dit met een quality check van ons performance team. Bovendien werd deze vacature doorgeplaatst op relevante jobsites en opgenomen in onze gerichte Jobat Express Mailings. Bij deze mailings wordt de vacature nog eens specifiek uitgestuurd naar de relevante doelgroep.

Daarnaast verscheen de vacature van Ecca met een job banner op nieuwssites van DPG en Mediahuis (Nieuwsblad.be, HLN.be, Standaard.be, DeMorgen.be, HBvL.be en GvA.be). Via ons retargeting netwerk werd deze vacature ook meermaals zichtbaar op diverse Belgische websites a.d.h.v. een banner.

Verder werd deze performante digitale mediamix aangevuld met een campagne op het meest geschikte kanaal volgens de doelgroep nl. Facebook.

Tenslotte stond het performance team van Jobat steeds klaar om, indien nodig, bij te sturen en volgde deze campagne persoonlijk op.

Campagne Ecca

Facebook

We werkten ook een Facebookcampagne uit getarget op regio Limburg en Antwerpen. Hierbij maakten we gebruik van een dynamische advertentie met verschillende soorten copy en video. Om zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken, werd er getarget op basis van onze eigen Jobat data, aangevuld met data van Facebook.

Het resultaat

Deze Power Network Job-campagne van Ecca zorgde voor veel visibiliteit waardoor de vacature maar liefst 683 keer werd bekeken. Dit resulteerde uiteindelijk in 14 sollicitanten. Omdat het aantal kwalitatieve sollicitanten voldoende groot was, werd ons gevraagd om de vacature al na een maand offline te halen. Van een succesverhaal gesproken!

Naar welke profielen bent u op zoek?

Laat het ons weten en wij vertellen waaruit uw optimale mediamix bestaat!
Contacteer uw vaste Jobat-adviseur of bel 02 467 48 00.

Gerelateerde artikels
BLOG
Waarom de beste verleider de beste talenten aantrekt
Lees meer
BLOG
EBC Studio: ontmoet het team!
Lees meer
EMPLOYER BRANDING
Met deze 5 tips vertelt u een sterk werkgeversverhaal
Lees meer