Adverteer tijdens sportzomer 2024: bereik duizenden sportfans met onze promo

Zet uw merk in de spotlight tijdens de grootste sportevenementen van 2024!

De zomer van 2024 belooft een waar sportfestijn te worden. Met evenementen zoals het EK Voetbal, de Olympische- en Paralympische Spelen en de Tour de France, zullen onze nationale atleten alles geven om die felbegeerde gouden medaille in de wacht te slepen. Nieuwsblad.be en hln.be zullen bomvol staan met de laatste updates, nieuws en analyses. Dit is hét moment om op te vallen bij de duizenden sportfans die dagelijks onze nieuwssites bezoeken.

De sportzomer 2024 biedt een unieke kans om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Door deel te nemen, bereikt u duizenden gepassioneerde sportfans die de grote evenementen van deze zomer op de voet volgen. Onze advertentiemogelijkheden zorgen niet alleen voor meer naamsbekendheid, maar ook voor directe conversie, doordat geïnteresseerden met één klik naar uw jobsite worden geleid.

Door uw bedrijf te positioneren midden in het nieuws en de analyses rondom het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France, valt u extra op en maakt u een blijvende indruk.

Vier pakketten om uit te kiezen

We hebben vier pakketten samengesteld die variëren van één tot drie weken zichtbaarheid. Deze pakketten bieden een combo van advertising en video, speciaal ontworpen om uw bedrijf awareness te geven op onze nieuwssites. Zo staat u met uw artikel of advertentie tussen de artikelen van onze atleten. Eén klik op de advertentie en bezoekers komen direct terecht op uw jobsite of artikel – ideaal om top-of-mind te worden bij uw doelgroep.

Promotarieven

Speciaal voor de sportzomer hanteren we unieke promotietarieven met 20% korting. Hierdoor starten onze pakketten al vanaf €3.276. Dit is een uitzonderlijke kans om uw werkgeversmerk te promoten tijdens enkele van de meest bekeken sportevenementen ter wereld.

Evenementen sportzomer 2024:

  • 14 juni: EK Voetbal
  • 20 juni: Tour de France Femmes
  • 29 juni: Tour de France
  • 26 juli: Olympische Spelen
  • 17 augustus: Ronde van Spanje
  • 28 augustus: Paralympische Spelen

Wilt u adverteren op een ander event deze zomer? Dat kan! Indien de sportcampagne voor 31 augustus start, blijft het promotarief van 20% gelden.

Benieuwd naar wat we deze zomer nog meer voor u in petto hebben? Ontdek hier alle onze zomerpromo's!


Wenst u meer informatie over deze promo?

Neem dan vandaag nog contact op met maarten.vanderstappen@jobat.be.

Gerelateerde artikels
EMPLOYER MARKETING
Trigger latent talent met Top Topicals
Lees meer
EMPLOYER MARKETING
Vier Vrouwendag met MIVB: verspreid uw boodschap via Top Topicals
Lees meer
EMPLOYER MARKETING
Top topicals en uw medewerkers: de perfecte MarCom-match
Lees meer