Job Fair Brussels 28/03/2019

 • Reserveer nu je standplaats voor de Job Fair Brussels op 28/03 in Brussels Expo!

  De inschrijvingen voor de Job Fair Brussels 2019 zijn geopend, ontmoeten we jouw organisatie op de Job Fair?

  Op donderdag 28/03 bundelen Jobat Media & Références andermaal de krachten om het succesnummer van vorig jaar te herhalen in Paleis 10 van Brussels Expo. Een passender venue konden we ons niet voorstellen om opnieuw duizenden Nederlandstalige én Franstalige kandidaten te verwelkomen voor jouw openstaande functies.

 •   De overtuigingskracht:
  Tijd om voor talent te kiezen! Nog voor de beurs opent heeft je inbegrepen campagne via Jobat.be én Références kandidaten voor je organisatie gewonnen. Opgelet: het zou wel eens érg druk aan je stand kunnen worden.
    De standformules:
  je kiest uit een waaier aan standformules perfect op maat van jouw organisatie, zo geef je jouw eigenste rekruteringsmoves de ruimte die ze verdienen.
    De communicatiecampagne:
  Jobat.be & Références zetten hun schouders onder een uitgebreide mediacampagne die beide landshelften in print, online en via de radio bestrijkt. De allerbeste kandidaten komen hun talenten tonen aan jouw stand.
    De employer branding:
  deelnemen aan de Job Fair Brussels is een kwestie van zien en gezien worden: of je nu in eigen streek rekruteert of over het hele land aanwerft, je werkgeversmerk krijgt in Brussels Expo alle welverdiende aandacht.
    De ondersteuning:
  zorgeloos meesurfen op het online beursplatform voor, tijdens én zelfs na de beurs is inbegrepen bij elke deelname. Daarbovenop maak je gratis gebruik van het inbegrepen cv-registratiesysteem.
    De expertise:
  Je maakt handig gebruik van de organisatorische knowhow van Jobat.be & Références in het bereiken van relevante profielen. Ontdek hier alvast wat je kan verwachten op 28/03.
 • jobfair 28/03
   
   
 •  

  Klinkt een deelname aan de Job Fair Brussels je als muziek in de oren?