Veiligheid,Milieu & Kwaliteit

Dankzij Jobat.be geniet je jobaanbieding een maximale visibiliteit bij actief werkzoekenden verspreid over diverse segmenten. De combinatie van Jobat.be met onze target solutions stelt je in staat beroep te doen op een selectie performante nichekanalen. 

Voor een optimaal bereik naar milieu, veiligheid en kwaliteitprofessionals bieden wij de target solutions Veiligheid, Milieu & Kwaliteit. Jobat.be werkt hiervoor samen met HSEWorld.be & Kwinta.be.

 

2014-02-logo-HSE-world

HSE World richt zich exclusief naar veiligheids- en milieuprofessionals. Uw job aanbieding wordt 4 weken gepubliceerd op het HSE World jobluik en wordt mee opgenomen in de wekelijkse E-zines van Safeside, Electrosafe, Sentral en HSE-World. 

U bereikt rechtstreeks de doelgroep van Milieucoördinatoren, milieuambtenaren, milieuconsultants, preventieadviseurs, arbeidsgeneesheer en HSE Manager.

Extra bereik: 

  • HSEWorld.be: 10.309 unieke bezoekers/maand
  • Newsletter; 5.960 opt-in professionals.

Download PDF 2017-07-logo-Kwinta

Kwinta.be is het informatie-en communicatieplatform voor Kwaliteit via Innovatie & Talent. Dit is een initiatief van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg.Sinds 2016 zijn aan dit platform ook een Opleidingsdatabak en jobs verbonden.

Via Kwinta bereik je zeer doelgericht kwaliteitsprofielen in Techniek, Engineering, Productie, Onderzoek & Ontwikkeling en Management & Directie.

Extra bereik via kwinta.be 

  • Kwinta.be: 3.000 unieke bezoekers/maand
  • Dedicated jobmailing naar meer dan 10.000 abonnees.

Download PDF 

Combo Job PostingTarief*
1 job op Jobat.be (60 dagen) + HSEWorld.be (4 weken) + newsletters Safeside,Electrosafe, Sentral en HSE-World€ 1.265
1 job op Jobat.be (60 dagen) + Kwinta.be (6 weken)€ 1.735

Download PDF 

(*) excl. 21% BTW