Wat 100.000 deelnemers aan het Salariskompas voor jou betekenen.

De wereld is net bekomen van onze eerste ‘Ludo - Go for happy’ campagne en daar komt de volgende al aan.

Delen

De komende weken focussen we op het Salariskompas, waarmee je als werknemer je loon kan vergelijken met dat van anderen.   Wist je dat deze tool een massa data oplevert voor jouw rekruterings- en employer branding campagnes? Lees maar verder!

Wordt je Ludo lastig van je loon?

Om het Salariskompas in de kijker te zetten, zetten we opnieuw de ‘Ludo’ in. Je ziet hem verschijnen in tv- en radiospots en printadvertenties.

Check hier de nieuwste Ludo-spots:
 

Daarnaast geven we een pak redactionele aandacht aan het thema salaris op basis van het Grote Jobat Salarisrapport en de voornaamste trends die daaruit te halen vallen, zowel in print als digitaal. Artikels met titels zoals ‘5 cijfers over je verdiende loon’ en ‘De 10 populairste extralegale voordelen’ zal je niet alleen zien verschijnen op Jobat.be, maar ook op HLN.be, nieuwsblad.be, demorgen.be, gva.be, standaard.be en hbvl.be.

Wordt je Ludo lastig van je loon?

Wat 100.000 deelnemers aan het Salariskompas voor jou betekenen

Het Salariskompas is een tool die perfect in onze missie past om alle talent te ‘empoweren’ om gelukkig te worden in hun job. Maar dat is niet alles. Voor jou, werkzaam in HR, vormt het Salariskompas vooral een krachtige data-generator waarmee we enorm veel talent rond ons verzamelen. Deze data zetten we vervolgens in om je vacature of employer branding campagne aan de juiste profielen te tonen..

Ja, want van iedereen die zo’n artikel leest over salaris en van iedereen die het Salariskompas invult, capteren wij data. Zo weten we via het Salariskompas bijvoorbeeld perfect in welke functiecategorie iemand valt. Of we vragen hen om zich aan te melden voor de Jobat Express-mailings, waarmee ze vacatures op maat in hun mailbox krijgen.

Als je dan weet dat we minstens 100.000 deelnemers verwachten aan het Salariskompas dit jaar, betekent dat een pak data die we gericht kunnen inzetten voor jouw campagnes via Jobat.

Of het nu om een vacature of een employer branding campagne gaat, met onder meer* het Salariskompas als data-generator, krijgen de juiste kandidaten ze te zien.

* Naast het Salariskompas zetten we ook andere tools en contentartikels in om data te capteren.


Meer weten over onze oplossingen voor rekruteren of employer branding?
Check onze inspiratiegids of contacteer ons via 02 467 48 00 of info@jobat.be

Meer artikels.