Neem deel aan onderzoek Stand van Werven 2021.

Help jij ons én de hele HR-community zicht krijgen op de huidige stand van zaken op het vlak van rekrutering en arbeidsmarktcommunicatie? Neem deel aan het jaarlijkse onderzoek en ontvang de resultaten als eerste.

Delen

Het grote Stand van Werven onderzoek is intussen al aan zijn 7de editie toe. Het initiatief werd in Nederland opgestart door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Ieder jaar resulteert dit onderzoek in een waardevolle studie waar je inspiratie uit kan putten voor jouw recruitment plannen. Dit jaar komt het onderzoek naar België en is Jobat premium partner.

Wil jij ons helpen? Neem nu deel aan het Belgische onderzoek. Door de vragenlijst in te vullen, kan je stilstaan bij jouw ideeën en initiatieven op het vlak van rekrutering en communicatie naar talent toe.

Als dank voor je deelname maak je kans op mooie prijzen en krijg je als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Je ontvangt bovendien een ticket voor ToTalent Live – The EU recruitment leadership event op 23, 24, 25 maart 2021.

Daarnaast maak je kans op:

We kijken uit naar jouw deelname en bedanken je alvast voor je hulp en bijdrage aan een betere arbeidsmarkt!

Deelnemen aan het onderzoek?

Neem deel aan de 1ste Belgische editie van het Stand van Werven onderzoek en geef zo mee vorm aan deze waardevolle studie over rekrutering en arbeidsmarktcommunicatie.

Start het onderzoek hier

Benieuwd naar de resultaten van de vorige jaren (in Nederland)? Je kan die hier downloaden.

Meer artikels.