Klaar voor het najaar? We gaan er samen tegenaan!

Jobat is overal waar jij wil zijn, ook dit najaar! Wie je ook wil bereiken, of het nu met vacatures of via employer branding is, wij zijn er ook op onze 6 nieuwsmerken

Delen

Wie je ook wil bereiken, of het nu met vacatures of via employer branding is, wij zijn er ook op onze 6 nieuwsmerken: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, De Standaard, De Morgen, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, op social media zoals Facebook en Instagram, op Google, ja zelfs op virtuele jobbeurzen misschien…

Laten we het meest bizarre en onverwachte voorjaar ooit vergeten en vooruitkijken! Naar een najaar waarin we allemaal terug onze professionele draai vinden en de talentenmarkt betreden met boeiende vacatures en authentieke employer branding campagnes.

Wij zetten onze ‘smart data’ in, speciaal voor jou. Wat wil zeggen dat we alle talent dat onze site bezoekt of onze vele redactionele artikels leest, capteren. We steken ze in het juiste datasegment, bijvoorbeeld van ingenieurs, om ze daarna de juiste, relevante campagnes te laten zien. Jouw campagne!

Samen met ons bereik jij dit najaar de juiste kandidaten.

Jobat oplossingen rekrutering en employer branding najaar 2020? Download onze oplossingen voor het najaar van 2020.
We hebben ze voor jou gebundeld in een overzichtelijke gids.

Aarzel zeker niet om bijkomende tekst en uitleg te vragen aan een van onze adviseurs. Ze kunnen je verder inspireren met relevante cases en interessante facts & figures.

Op het najaar!

Meer artikels.