Jobat zet studenten Communicatie, Media en Design van Arteveldehogeschool in als redactie voor Go for happy Magazine.

Niet alleen een magazine VOOR Young Graduates, maar ook DOOR hen.

Delen

Voor de 5de editie van het Go for happy Magazine dat volledig in het teken van Young Graduates staat, maken we niet alleen een magazine VOOR hen, maar ook DOOR hen.

Hiervoor is gekozen om met de studenten Journalistiek, Communicatie en Grafische & Digitale Media van Arteveldehogeschool samen te werken. Een team van een vijftiental studenten (zowel redacteurs, opmakers als fotografen) uit deze opleidingen staat in voor de creatie van de verhalen in woord & beeld (fotografie en video) & opmaak van het magazine.

De studenten zijn ondertussen al volledig ondergedompeld in de Go for happy Wereld:

  • We maken een magazine dat je prikkelt, inspireert en helpt om gelukkiger te worden in je loopbaan met topics waarbij gefocust wordt op groei en welzijn.
  • Het brengt verhalen die gebracht worden door ambassadeurs van onze partners waarbij er vanuit de persoon verteld wordt.
  • Het is een magazine in co-creatie met partners waarbij er geluisterd wordt naar hun inbreng: de HR wereld zelf. Een erg interessante wereld voor een publiek dat vanaf juli 2022 de jobmarkt zelf zal betreden.
  • Dus wat is voor hen belangrijk? Wat leeft bij hen? Dat zijn de zaken die ze in het magazine aan bod kunnen laten komen.

We merken dat deze aanpak gesmaakt wordt want het wordt topeditie met 10 partners: Het is de eerste keer dat we zoveel partners verwelkomen die aan een GFH editie wensen samenwerken.

Partners die ingetekend hebben:

  • Unilin, FOD Financiën, Arvesta, VDAB, Aquafin, Bright Plus, UZ Leuven, Pepsico, Leefmilieu Brussel & AS Adventure.

Aan de hand van wekelijkse redactiemeetings tussen de studenten, lectoren, projectbegeleider Georges Bloemen & het team van Jobat met William Visterin (hoofdredacteur), An Stevens (Graphic Designer), en Hannelore Geldhof (EBC Studio Manager) wordt dit project begeleid naar een magazine DOOR & VOOR studenten.

We zijn erg benieuwd naar het resultaat, samen met onze partners en de lezers van ons magazine. Dus houd deze editie zeker in de gaten: te lezen online via Go for happy Magazine & terug te vinden als bijlage op 18/12 in DS & 20/12 in Het Nieuwsblad.

Meer artikels.