Job Fair Brussels virtueel op 08/10.

Jobat gelooft in Brussel, maar ook in zoveel meer dan dat: zo geloven we dat ondanks de uitdagende omstandigheden er heel wat gemotiveerde kandidaten uit Brussel en bij uitbreiding België op zoek zijn naar die nieuwe uitdaging. En dat jij voor deze kandidaten niets aan het toeval of risico dient over te laten.

Op 8 oktober brengen we, dankzij onze unieke samenwerking met Références, de relaunch van onze 3de editie van de Job Fair Brussels. En niet zomaar één: 100% coronaproof is de virtuele Job Fair Brussels jouw kans om topkandidaten aan te trekken die lustig zwaaien achter de webcam naar je organisatie. Shall we connect?

Save the date: donderdag 08/10 palmen we niet langer Paleis 10 in, maar wordt heel België het toepasselijke venue voor honderden tot zelfs duizenden Nederlandstalige én Franstalige kandidaten. Laat ze virtueel kennismaken met jou en je openstaande functies zonder in te boeten aan diepgang, campagne of support.

4 redenen waarbij je Brussel voor jou doet werken op de Job Fair Brussels:

  Bruisend in Brussel
Een verschijning op de Job Fair gaat nooit ongemerkt voorbij. Je virtuele beursstand blaakt van zelfvertrouwen in je eigen inkleding, met aandacht voor je gekozen jobs, recruiters, videochat en… je eigen webinar
  De communicatiecampagne:
Onze uitgebreide campagne in print, online en via de radio blijft niet zonder gevolgen. De beste kandidaten uit beide landshelften komen hun talenten tonen aan je virtuele stand.
De overtuigingskracht:
Nog voor de beurs van start gaat heb jij via jouw inbegrepen campagne bij Jobat.be én Références kandidaten voor je organisatie gewonnen: hoe druk wil jij de sessies maken?
  De ondersteuning:
Je navigeert zorgeloos voor, tijdens én na de beurs mee op het online beursplatform met inbegrepen cv-registratiesysteem en de nodige support op elk moment.

Laat jij je stem horen aan de beste kandidaten uit beide landshelften?