Het Mobiliteitskompas: nieuwe data-generator voor rekruterings- en employer branding campagnes.

Jobat lanceert een gloednieuwe tool: het Mobiliteitskompas.

Delen

Deze tool laat toe om je werkmobiliteit te vergelijken met die van anderen: niet alleen je woon-werkverkeer komt aan bod, ook de flexibiliteit die je ervaart in je job wordt vergeleken. Als resultaat ontvang je de mobiliteitsscore voor je situatie. Je kan jouw scores ook benchmarken met profielen met dezelfde functie en regio.

Tool past binnen de Jobat ‘Go for happy’-missie

Met deze tool zet Jobat zijn missie verder om de referentie te vormen voor alle talent, zowel actief als latent. Naast salaris is werkmobiliteit een topic dat hoog op de agenda staat van de brede beroepsbevolking. Naar aanleiding van de coronacrisis bevindt het zich mogelijks zelfs op een scharniermoment. Het Mobiliteitskompas houdt voortaan de vinger aan de pols.

Hoe scoor jij op het Jobat Mobiliteitskompas? Ontdek het meteen!

 

Mobiliteitskompas: data-generator voor jouw campagne

Met het Mobiliteitskompas trekken we opnieuw heel wat talent aan. Dat is ook goed nieuws voor jou. De data van profielen die we verzamelen via het kompas, worden toegevoegd aan onze ‘smart Jobat data’ en ingezet om jouw vacature of employer branding campagne aan de juiste profielen te laten zien.

Jobat blijft daarmee innoveren en zich verder profileren als jouw lokale expertisepartner voor performante rekruteringscampagnes.

 

Hoe kijkt Ludo naar werkmobiliteit

De lancering krijgt de komende weken de nodige media-aandacht. We rekenen hiervoor opnieuw op onze ‘Ludo’. Je ziet hem verschijnen in tv- en radiospots en printadvertenties.

 

Daarnaast krijgen het Mobiliteitskompas en het onderzoek dat eraan voorafging, brede redactionele aandacht in o.a. Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.


Meer weten over onze oplossingen voor rekruteren of employer branding?
Check onze inspiratiegids of contacteer ons via 02 467 48 00 of info@jobat.be.

Meer artikels.