Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende

Werken bij vdlnedcar.nl

Via Randstad

Staat 7 dagen op Jobat.be

Gaat jouw hart sneller kloppen als er een mooie auto voorbij rijdt? Heb jij een passie voor techniek en interesse in een baan in de auto-industrie? Dan zijn we op zoek naar jou! VDL Nedcar te Born is één van de meest geavanceerde autofabrikanten van Europa. Door een sterk geautomatiseerd productieproces met meer dan 1.200 robots en de inzet van zo’n 7.200 medewerkers wordt een kwalitatief topproduct.. Sinds de start in 1967 zijn ruim 5 miljoen auto’s (DAF, Volvo, Smart, Mitsubishi, MINI) in Born geproduceerd. Momenteel bouwt VDL Nedcar als onafhankelijk autoproducent voor BMW de MINI Hatch, MINI Cabrio, MINI Countryman en BMW X1.
 
Wij hebben op korte termijn vacatures in:
 

Werken bij vdlnedcar.nl

Functieomschrijving

Productie (dagdienst of 2 ploegen): de werkzaamheden bestaan voornamelijk uit montagewerkzaamheden, het assembleren van onderdelen aan een voertuig met gebruik van gereedschap volgens kwaliteitsmaatstaven en met zo min mogelijk productiestilstand. Er worden je verschillende taken aangeleerd, zodat je flexibel inzetbaar bent binnen de productieomgeving en je je kunt blijven ontwikkelen.
 
Logistiek (dagdienst of 2 ploegen): zorgdragen voor beschikbaarheid van materialen, gereedschappen en/of onderdelen bij productie. Deze moeten op de gevraagde tijd en plaats geleverd worden, dit kan doormiddel van een heftruck, reachtruck of e-frame. Orderpicken en alle voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor de productiemedewerkers om te produceren zijn ook een van de taken waar je in de logistiek mee te maken krijgt. Denk aan, labelen van producten, sorteren, uitpakken van goederen enzovoort.

Productiemedewerker – parttime nacht
Week 1 en 3: 5 nachtdiensten van maandag t/m vrijdag
Week 2 en 4: In deze week werk je de zaterdag een dagdienst. Bovendien kun je indien jij dit wilt een extra dag werken op ma t/m vr in de dag of middagdienst in overleg met je leidinggevende. 
 

Profiel

Functie-eisen:
  • Beheersen van de Nederlandse, Engelse of Duitse taal in woord en geschrift
  • Je bent bereid om intensieve fysieke arbeid te verrichten
  • Lichaamslengte: minimaal 1.65 m en maximaal 1.94 m
  • Beschikt over eigen vervoer
  • Flexibel beschikbaar zijn, bereid zijn tot overwerken
  • Stressbestendig zijn, nauwkeurig kunnen werken
  • Voor de logistiek: beschikken over een geldig B-rijbewijs

Aanbod

Wij bieden je een competitief salaris van €11,73 bruto per uur exclusief eventuele ploegentoeslag, reiskosten en vakantiegeld
 
 
Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Autotechniek' jobs in Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.