Terug naar zoekresultaten
De Vlaamse Waterweg

Werftoezichter – standplaats Willebroek

contract onbepaalde duur - standplaats Willebroek

Bij De Vlaamse Waterweg

Staat 9 dagen op Jobat.be

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen. De Vlaamse Waterweg nv versterkt het vervoer via de binnenvaart, zorgt voor waterbeheersing en vergroot de aantrekkelijkheid van de waterwegen voor recreatie, toerisme en natuurbeleving. Vanuit de maatschappelijke zetel in Hasselt en afdelingen in Willebroek, Brussel, Antwerpen, Merelbeke en Mol werken ongeveer 1.350 personeelsleden van onze organisatie aan een slim, veelzijdig en welvarend waterwegennet.
 

Werftoezichter – standplaats Willebroek

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse opvolging van onze werven op het terrein, zowel op administratief als op technisch vlak en dit in nauwe samenwerking met de projectingenieur die optreedt als leidend ambtenaar. Je controleert de uitvoering van de werken conform de uitvoeringsplannen en de bestekvoorwaarden. Je waakt over de toepassing van de technische standaardbestekken en doet suggesties over de te volgen procedures met betrekking tot de werken. Je vult dagelijks een dagboek in en maakt maandelijks prestatiestaten van de uitgevoerde werken op. Ten slotte onderhoud je interne en externe contacten, volg je werfvergaderingen op en zie je toe op de toepassing van de veiligheidsvoorschriften.
 

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma bouwkunde of elektromechanica.
Je bent een geboren onderhandelaar die stevig in zijn/haar schoenen staat om de standpunten van De Vlaamse Waterweg te verdedigen. Bovendien kan je zowel zelfstandig als in team werken en ben je een kei in oplossingsgericht werken. Een dienstwagen wordt in functie van de opdracht ter beschikking gesteld. Je bent in het bezit van een (voorlopig) rijbewijs B.
 

Aanbod

Een statutaire functie en een salaris van 2.326,03 € bruto per maand (bij 0 jaar relevante ervaring).
De Vlaamse Waterweg biedt daarnaast vooral een boeiende job vol afwisseling en de kans om mee te werken aan maatschappelijk zinvolle projecten. Vorming, opleiding en training zijn vanzelfsprekendheden bij De Vlaamse Waterweg, want we laten jou groeien, maar ook ons. Als overheidsorganisatie bieden wij naast werkzekerheid ook heel wat doorgroeimogelijkheden, 35 verlofdagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Relevante privé-ervaring kan gevaloriseerd worden.
 
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
  • Sector: Overheid en Social Profit
  • Willebroek (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast, Overheid' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.