Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 53

Volgende
Aquafin

Werfmanager regio Antwerpen

Bij Aquafin

Staat 7 dagen op Jobat.be

Opnieuw propere beken en rivieren? Doordacht omgaan met hemelwater? Daar gaan we voor bij Aquafin! Dagelijks werken we met meer dan 1.000 medewerkers aan de uitbouw en het beheer van de infrastructuur voor de zuivering van huishoudelijk afvalwater.

Aquafin is een jong bedrijf, volop in beweging en met een goed gevulde projectenportefeuille. Start je carrière bij ons en werk mee aan het milieu voor de volgende generaties. Vind je job en solliciteer op www.werkenaanzuiverwater.be.

Werfmanager regio Antwerpen

Functieomschrijving

Je bent het gezicht van de gemeentelijke klant op de werf en fungeert als aanspreekpunt voor bewoners langs een rioleringsproject. Je kent de geldende technische reglementen en de interne werking van de gemeentelijke klant. Je weet burgers vanuit die expertise correct te informeren en te begeleiden. Bij knelpunten of klachten zorg je voor passende oplossingen en maak je met betrokkenen (o.a. aannemer, studiebureau, projectmanager, burger, gemeente,..) hierover de nodige afspraken. Je verzorgt de communicatie mbt vooruitgang van de werken,.. naar de betrokkenen van je project (o.a. omwonenden, burgers, gemeente,..) volgens het afgesproken communicatieplan.

Daarnaast vervul je de rol van werftoezichter. Je waakt over de kwalitatieve en duurzame uitvoering van de werken volgens de geldende voorschriften en besteksbepalingen. Je controleert dus de werken, leveringen en diensten, reageert constructief op problemen, treft tijdig de gepaste maatregelen binnen de bevoegdheid van je functie en verzamelt en verstrekt informatie en gegevens. De werfgegevens die je verzamelt en vergelijkt, leg je vast in het digitaal opvolgingsprogramma AQUASAM en verzend je naar de leidend ingenieur en projectmanager. Je doet vaststellingen over de werken die in uitvoering zijn, de werking van installaties en rapporteert daarover. Zo kunnen de leidend ingenieur en projectmanager deze gegevens vakkundig interpreteren.

Als werfmanager volg je dus enkele projecten op vanaf sluiting van de opdracht aan de aannemer tot oplevering. Om de binding met de gemeente te versterken, werk je bij voorkeur voor 1 of 2-tal gemeentelijke klanten. Naast het waken over de technische kwaliteit, ben je ook inzetbaar voor andere projectmatige opdrachten (bv financieel nazicht van verrekeningen, coördinatie nutsmaatschappijen,...). Afhankelijk van het type project zal je dit autonoom uitvoeren of onder leiding van de projectmanager.

Sporadisch voer je ook andere opdrachten uit in voorgaande projectfasen (bijv nazicht meetstaten, aanstelling aannemer,..).

Profiel

Je hebt een Bachelor Bouwkunde of bent gelijkwaardig door voldoende uitgebreide en relevante werkervaring.

Als uithangbord van Aquafin en de gemeentelijke klant beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Klantgericht werken is je tweede natuur. In je dagelijks handelen stem je regelmatig af met onze gemeentelijke klant en houdt hem proactief op de hoogte van de stand van zaken van de werf. Je tracht service te leveren die voor de klant echt het verschil maakt. Je bent assertief, diplomatisch en volhardend in contacten op verschillende niveaus, zowel intern in de organisatie als extern.

Je bent sterk geïnteresseerd in bouwtechnische kwaliteit en draagt veiligheid hoog in het vaandel. Daarnaast schrikt een administratief takenpakket jou niet af. Je werkt graag met cijfers en volgt dossiers correct en nauwkeurig op. Je hebt een goede PC-kennis, met enige interesse in sociale media.

Je werkt intern nauw samen met administratie werftoezicht, contactcenter, projectmanager,.. Je neemt initiatief en bent oplossingsgericht. Je kan informatie kritisch analyseren en hieruit een duidelijk advies formuleren of omzetten naar concrete acties.

Je organiseert jouw takenpakket en administratie op een autonome manier. Je hebt een goed organisatievermogen en weet je prioriteiten te stellen.

Aanbod

 • We bieden je een marktconform loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen en een dienstwagen met tankkaart.
 • Behoud een goede balans tussen je werk en privé dankzij een aantrekkelijk verlofpakket en onze glijdende werkuren. Je kan je werkdag bij ons starten tussen 7 en 10 uur.
 • Het hoofdkantoor ligt in Aartselaar, tussen de A12 en de E19. Na je inwerkperiode (ca. 6 maanden) kan je 1 of meerdere dagen per week gebruik maken van onze flexplekken en satellietkantoren over gans Vlaanderen. Aanbod voor tijds- en plaatsonafhankelijk werken.
 • Werken bij Aquafin geeft je bovendien de unieke voldoening dat je écht bijdraagt tot een beter leefmilieu!
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
 • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
 • Antwerpen
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.