Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Werfleider tertiaire installaties

Via Whoohoo® Gent

Nog 2 dagen om te solliciteren

Onze klant is actief in HVAC en koeltechnieken. Dit passen zij toe bij grotere projecten: scholen, musea, hotels, … Je komt terecht in een team dat ervoor gaat. Onze klant voorziet ook steeds een inwerkperiode. Mogelijkheden om door te groeien naar projectleider en project manager is zeker mogelijk! Dit combineren ze met een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, 12 ADV-dagen en een wagen. 


Werfleider tertiaire installaties

Functieomschrijving

Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar een eerste verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? 

Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Met jouw achtergrond in elektriciteit of automatisering sta jij in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en automation engineer. 

Profiel

Als werfleider, ben jij gebeten door tertiaire en/of industriële installaties. Je kan de nodige acties en informatie op een duidelijke en concrete manier overbrengen naar jouw team. Jouw communicatie en organisatorische skills breng je niet alleen over naar jouw team, maar ook naar de leveranciers. Zelfstandig werken vertaalt zich naar knopen durven door te hakken. Hierbij wordt er eerst een inwerkperiode voorzien, zodat jouw knopen doorhakken ondersteund wordt. 


Aanbod

Werfleider tertiaire installaties
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.