Terug naar zoekresultaten

Werfleider - regio Gent - bedrijfswagen, laptop, smartphone!

399990488

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Werfleider - regio Gent - bedrijfswagen, laptop, smartphone!

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een werfleider. Het doel van de functie is zorgen voor een vlotte organisatie van de werven. Onder begeleiding van een collega zal je na een opleiding 'on the job' van ongeveer 6 maanden, instaan voor onder meer volgende taken: - je bent verantwoordelijk voor verschillende werven, hierbij geef je ook leiding aan enkele teams bestaande uit ongeveer 4 tot 6 personen (arbeiders en ploegbazen). Deze team zijn vaak dezelfde en je behoudt ten alle tijde een open communicatie; - via het projectplan organiseer en plan je de activiteiten van de werf en volg je de uitvoering hiervan op met als doel een correcte en tijdige levering te voorzien; - je past verbeteringsmaatregelen toe en lost technische problemen op in samenspraak met het projectteam; - je staat in voor de organisatie van werfvergaderingen en je zorgt voor een vlotte en open communicatie naar de klant toe; - je zorgt voor een correct uitvoering van de werken, in overeenkomst met de actueel geldende milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen; - je staat in voor de operationele rapportering rond het project en bezorgt de benodigde gegevens aan de administratie;

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een bachelor of master in een technische richting, bijvoorbeeld in de bouw of elektromechanica. Bij voorkeur heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug. Nacht- en weekendwerk schrikken jou niet af (dit is op voorhand geweten aangezien de planning 3 weken op voorhand wordt opgemaakt, dit zal ongeveer 1 à 2 keer per maand voorvallen). Je bent een leidinggevend talen en weet je jouw team gemotiveerd te houden.

Aanbod

De firma biedt je een salarispakket afhankelijk van je studies, ervaringen,... met onder andere een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, smartphone en laptop. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Daarnaast investeert de firma ook in opleidingen om jou maximaal te laten ontwikkelen en te laten doorgroeien.
Interesse? Mail dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact me je op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.