Terug naar zoekresultaten
Colas Belgium

Werfleider / Projectleider (M/V)

Verschillende regio's mogelijk

Bij Colas Belgium

Staat 8 dagen op Jobat.be

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadkernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken. Wij beschikken over meerdere agentschappen in de verschillende regio's van België.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Voor onze verschillende agentschappen en dus voor verschillende regio's in België zijn we op zoek naar meerdere:

Werfleider / Projectleider (M/V)

Functieomschrijving

Als Werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van één of meerdere werven/projecten. Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project en de planning van zowel personeel als materieel.

Als Projectleider heb je de leiding over meerdere projecten en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projecten. Je bent nauw betrokken bij de werkvoorbereiding, de analyse van bestekken en plannen, de planning van zowel personeel als materieel. Daarnaast begeleid je de werfleiders, zie je toe op de productiviteit van de teams, volg je de budgetten van de werven op, communiceer je met verschillende interne diensten en vertegenwoordig je het bedrijf tegenover externe partijen.

In samenspraak met de dienst aankoop ben je als Werfleider en Projectleider betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering.

Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.

Profiel

Je beschikt over een diploma Bachelor, Industrieel -of Burgerlijk ingenieur richting bouwkunde / landmeten (of een andere technische richting), alsook over een aantal jaar relevante ervaring in de wegenbouw.

De regio waaruit je afkomstig bent is niet belangrijk. We hebben verschillende jobopportuniteiten in de verschillende regio's van België.

Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.
Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidszin. Daarnaast denk je klantgericht, ben je organisatorisch sterk en heb je verantwoordelijkheidszin.
Een goede kennis Frans is een plus.

Aanbod

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.
Brussel,Antwerpen,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Oost-Vlaanderen,Henegouwen,Limburg,Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 52 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Vlaanderen
 • Brussel
 • Luik
 • Henegouwen
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Brussel, Antwerpen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Limburg, Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.