Terug naar zoekresultaten

Werfleider piping / mechanical

351152084

AGO Jobs & HR | Geel | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Werfleider piping / mechanical

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een werfleider Piping / Mechanical. Het doel van deze functie valt te omschrijven als: Het organiseren, coördineren en controleren van alle activiteiten die nodig zijn om een behaalde bestelling op een veilige en kwalitatieve manier binnen de kostprijs en aan de vereiste specificaties van de klant en de firma binnen de vooropgestelde termijn te kunnen opleveren. Beheersing van het lastenboek / scope in samenwerking met de project manager; Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van diverse projecten (voornamelijk piping) binnen de vooropgestelde planning en budgetten (in samenwerking met de projectmanager) Opstellen van TRA?s (Taak Risico Analyses) en deze bespreken met de uitvoerders alvorens de werken aan te vatten Overleg met de klanten Voorbereiden van de werven (materialen / gereedschappen / Plan van aanpak / ?) Dagdagelijkse leiding/verantwoordelijkheid over de werf / werven ( inzet personeel / inplannen werkzaamheden / veilige en kwalitatieve uitvoering van de werkzaamheden / ? ) Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende onderaannemers (o.a. steigerbouw, isolatiewerkzaamheden, kraanwerkzaamheden, ?) die binnen de project scope vallen. Aansturen van groep pijpfitters / lassers / ( meewerkende brigadiers bij grotere werken ) Inzicht hebben bij uitvoering van: route, hijswerken, werfinrichting, opmeten

Profiel

Je bent in bezit van een opleiding bachelor (elektro)mechanica en/of hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een gelijkaardige functie ;
OF :
Je beschikt over een diploma A2 mechanica of hoger of gelijkwaardig door ervaring
Ervaring met piping projecten is een zeer sterke pré;
Vloeiende beheersing van de Nederlands, Engelse en Franse vaktaal kennis is extra troef ;
ISO- procedures en kwaliteitsdoelstellingen vormen onderdeel van je basiskennis;
Je bent in het bezit van een VCA-VOL of bereid dit te behalen
Je hebt ervaring in de industriële sector, bent stress bestendig en hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid.
Je hebt ervaring met het interpreteren van plannen / isometrische tekeningen
Je hebt veel technisch inzicht en zoekt graag naar oplossingen. Terwijl je dat doet, tolereer je geen onveilig gedrag of ondermaatse kwaliteit. Daarbij weet je dat een werf geen exacte wetenschap is en dus ben je dynamisch en flexibel in je werkuren en takenpakket.
Je bent communicatief sterk en kan goed samenwerken met klanten, subcontractors, enz?
Beheersing van Excel

Aanbod

Een functie binnen een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Herentals Technics

Alle jobs Pijpfitter

Populaire jobs in Pijpfitter:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Pijpfitter' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.