Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 14

Volgende
Colas Belgium

Werfleider (M/V)

Regio Luik

Bij Colas Belgium

Staat 10 dagen op Jobat.be

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen.

Werfleider (M/V)

Functieomschrijving

Als Werfleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van één of meerdere werven/projecten voor ons agentschap Zuid-Oost, gelegen in de regio van Luik. Je staat in voor de werkvoorbereiding, de analyse van bestek en plannen en het maken van verantwoorde keuzes bij de uitvoeringsmogelijkheden van het project en de planning van zowel personeel als materieel.

In samenspraak met de dienst aankoop ben je betrokken bij het inkoopbeleid en de keuze van de eventuele onderaannemers. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele technische en financiële opvolging van de werf in uitvoering.

Je zorgt ervoor dat de werken uitgevoerd worden volgens de gestelde eisen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en waakt erover dat de werven opgeleverd worden binnen de vooropgestelde planning en het voorziene budget.

Profiel

Je beschikt over een diploma van Bachelor, Industrieel -of Burgerlijk ingenieur richting bouwkunde / landmeten (of andere technische richting), alsook over een 5 - 10 jaar relevante ervaring in de bouwsector.

Naast een goede kennis van de MS Office programma’s zijn sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden en teamspirit van cruciaal belang.

Je bent stressbestendig, flexibel, je kan klantgerichten denken en je bent organisatorisch sterk zijn enkele sleutelwoorden die je persoonlijkheid bezitten.

Aanbod

Binnen een jonge en dynamische werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België alsook op internationaal vlak, permanente opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een firmawagen.
Luik

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Luik (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Luik meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.