Terug naar zoekresultaten Vorige

25 van 43

Volgende

WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT - MOOIE PROJECTEN - VASTE JOB

Via Manpower | Brugge | Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren


WERFLEIDER PROJECTEN INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT BINNEN DIVERSE SECTOREN WEST-VLAANDEREN - VASTE JOB

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren adviseurs zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden van jobs voor technisch en leidinggevend talent. Samen met jou gaan we op zoek naar je nieuwe uitdaging volgens jouw verwachtingen en competenties. Daarbij is het steeds ons engagement om jou verschillende job mogelijkheden aan te bieden onder meteen vast contract! Op die manier bespaar je veel tijd en energie in deze moeilijke zoektocht, en kan jij een overtuigde keuze maken voor de toekomst van jouw loopbaan!

Voor onze klant, een professioneel bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteit gaan we op zoek naar een werfleider

WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT - MOOIE PROJECTEN - VASTE JOB

Functieomschrijving


Als werfleider neem je de leiding over grote en kleine ploegen op werven binnen West-Vlaanderen en grensregio's. Het betreft werven binnen uiteenlopende sectoren zoals tertiaire gebouwensector, processingsindustrie,.. Er wordt gewerkt van a tot z, de elektriciteit wordt verzorgd van het trekken van kabels tot het aansluiten van de installaties. Dit voor volledig nieuwe projecten als uitbreiding van bestaande installaties. Je werk ook hands on mee. Daarnaast sta je in voor de coördinatie van de werkzaamheden, voorbereiding, doorgeven van bestellingen, werfadministratie,..

Profiel


Je beschikt over een technisch diploma met focus op elektriciteit. Algemeen heb je een sterke kennis en ervaring als technieker of werfleider binnen industriële elektriceit. Daarnaast heb je bij voorkeur reeds een leidinggevende of coördinerende ervaring achter de rug. Je bent flexibel om je te verplaatsen over diverse werven. Je bent communicatief, stressbestendig en oplossingsgericht.

Aanbod


Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een technisch professioneel bedrijf in groei. Je krijgt de juiste ondersteuning en middelen om je job correct uit te kunnen voeren. Een collegiale werfsfeer en een firma die werk en privé zo goed mogelijk op elkaar tracht af te stemmen. Een competitief salaris volgens jouw capaciteiten en ervaring aangevuld met extra's en dienstwagen.

INTERESSE?
Wens je meer info over deze vacature, of wens je vrijblijvend langs te komen om jouw zoektocht toe te lichten? Stuur dan je cv naar dennis.verstraete@manpower.be of bel me even op 0471/110004. Discretie verzekerd. Vriendelijke groeten, DennisDeze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7300793

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
  • Sector: Apparatuur
  • Brugge (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.