Terug naar zoekresultaten

WERFLEIDER INDUSTRIE

Select HR Geel | Balen | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 26 dagen op Jobat.be

Ben jij in het bezit van een bachelordiploma in een technische richting? Heb jij ervaring met equipment: tanks, pompen, warmtewisselaars, piping,…? Dan ben jij de WERFLEIDER INDUSTRIE die wij zoeken!

Voor onze klant, een internationaal bedrijf met 2 vestigingen in België, zijn we momenteel aan het uitkijken naar een WERFLEIDER. 

SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We staan jou graag bij doorheen jouw zoektocht naar een nieuwe job en ondersteunen jou gedurende jouw ganse carrière. Neem zeker een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures.

WERFLEIDER INDUSTRIE

Functieomschrijving

Takenpakket

Als werfleider industrie zal je kritisch meedenken over het ontwerp op de werf. Je gaat na of de planning haalbaar is met het voorziene aantal mensen en de voorziene timing. Ook stem je steeds met de productie af wat de mogelijkheden zijn. Je schrijft de werkvergunningen, geeft aan welke PBM’s moeten worden gedragen en doet nog een last minute risicoanalyse. Je doet regelmatig steekproeven tijdens de werken op veilig werken en deelt sancties uit als regels niet gevolgd worden.
Binnen jouw functie beheer je 4 à 5 werven tegelijkertijd en ligt de focus op het mechanische en op veiligheid. Tot slot denk je proactief mee hoe je de projectleider kan ontlasten.

Profiel

Profiel

  • Bachelor in technische richting; 
  • ervaring met equipment: tanks, pompen, warmtewisselaars, piping, …
  • een goede kennis van piping is essentieel, flenzen lassen, verbindingen maken, ook materiaalkennis (kunststof, staal …);
  • een gezonde portie assertiviteit; 
  • je spreekt vlot Nederlands en Engels en durft Frans en Duits spreken. 

Aanbod

Aanbod

Wanneer je aan de slag gaat bij onze klant, kom je terecht in een functie waarbij je max. 20% op bureau zit en 80% op de werven. Je ziet erg veel mensen en zal heel allround werken. Het bedrijf biedt jou een vast contract van onbepaalde duur van 38u/week, aangevuld met een salarispakket met extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, bonus, ecocheques, vergoeding woon-werk, toegang tot bedrijfsrestaurant, inkomensgarantie, invaliditeitsverzekering, verzekering privé-ongevallen en 20 verlofdagen, exclusief de 10 ADV-dagen en 2 extra wettelijke feestdagen waar je recht op zal hebben.

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature Werfleider Industrie of solliciteer online op de vacature Werfleider Industrie.

Mol

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Mol meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.