Terug naar zoekresultaten
STIB-MIVB

Werfleider Afwerking (M/V)

Bij STIB-MIVB

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

Werfleider Afwerking (M/V)

Functieomschrijving

Je werkt binnen het departement Afwerking van de speciale studiedienst en rapporteert rechtstreeks aan het departementshoofd.

Als Werfleider is het je taak in te staan voor het globale beheer van één of meerdere werven.

Functiebeschrijving:

* De administratieve verplichtingen van het bestek doen naleven, de opvolging en het opstellen verzekeren van de post betreffende de werf, de vereiste documenten opmaken (processen-verbaal, diverse rapporten, …).
* De uitvoering van de werken ter plaatse inspecteren, conform de technische voorschriften in het bestek; de uitvoeringsplannen (vanwege de architecten, studiebureaus en opdrachtnemers) bestuderen en goedkeuren; de technische opleveringen van de materialen en werken doen, alsook de voorlopige en definitieve opleveringen.
* De financiële evolutie van de werf opvolgen, de nieuwe prijzen en afrekeningen door de opdrachtnemer nazien, de eindafrekening van de opdracht controleren.
* Bij onvoorziene problemen meewerken aan het zoeken naar de beste oplossingen en ze voor akkoord voorleggen; de veiligheidsvoorschriften in acht doen nemen.
* De werfvergaderingen organiseren.
* Instaan voor de coördinatie tussen de diverse partijen die betrokken zijn bij de uitvoering van de werken.

Profiel

* Je hebt een Bachelor in de openbare werken (of gelijkgesteld) en veel ervaring met werven, zowel voor burgerlijke bouwkunde als nabewerking, of je hebt een diploma van industrieel ingenieur.
* Je hebt een goede kennis van de administratieve procedures (bestek) en van de wetgeving betreffende de overheidsopdrachten.
* Je kunt met MS Office werken.
* Je spreekt Nederlands of Frans. Kennis van de andere taal is een pluspunt.
* Je persoonlijke kwaliteiten: je hebt een uitstekend organisatietalent en prima communicatievaardigheden; je durft initiatieven nemen, je assertief opstellen en beslissingen nemen en je werkt oplossingsgericht; je kunt met stresstoestanden omgaan; je hebt een heel goede zin voor analyse en streeft naar continue verbetering; je bent flexibel op vlak van de werkuren (nachtarbeid mogelijk).

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Werfleider, ploegbaas, meestergast
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.