Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 10

Volgende
Brunel

Wereldse Web Developer

Mechelen - België - Services - IT & TelecomICT/Ontwikkeling/Application Development - Software Ontwikkeling & Application Management - Anders

Brunel | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 35 dagen op Jobat.be

Vind jij de User Experience ook zo belangrijk? Wil jij het als jouw topprioriteit maken om de User Experience uit te bouwen tot een geweldige ervaring? Lees dan snel verder!

Wereldse Web Developer

Functieomschrijving

Je zorgt ervoor dat websites en applicaties werken! Dit ga je doen door je te verdiepen in de wereld van Javascript frameworks, HTML, CSS en zoveel meer. Dat is niet evident, wij vinden dat werelds!

Maar niet alleen dat doe je. Die websites en apps moeten eerste ontworpen en ontwikkeld worden. Hierna moet je deze nog verder onderhouden en doe je non-stop onderzoek naar nieuwe technologieën en trends om te blijven vernieuwen, want stilstaan is achteruitgaan in de wereld van het web!

Profiel

  • Iemand spontaan! Niet te veel nadenken, gewoon doen! Je bent de spontaniteit zelve! Je motto is niet te veel nadenken en gewoon doen. Dit zorgt voor spontaniteit in je ontwerpen.
  • Een technisch wonder! Je kent alles van de JavaScript frameworks, bent mee met de laatste versie van CSS en weet dat PHP en Drupal de nieuwste trends zijn binnen Web Development.
  • Iemand creatief! Een kleur erbij, een strak imago, minder tekst, meer afbeeldingen,. Je weet je perfect in te leven in de wensen van de klant en weet deze waar te maken op beeld.
  • Iemand die graag helpt! Je houdt ervan om samen met je collega's van het team te sparren over de ontwikkelingen en de testen van de verschillende functionaliteiten.

Aanbod

We zien het als onze missie om jou van een aantrekkelijke carrière te voorzien en jouw vakmanschap te delen met onze klanten waar je uitdagende projecten krijgt voorgeschoteld. In ruil voor je vakmanschap krijg je een uitgebreid loonspakket (salaris, aangevuld met 12 extra ADV-vakantiedagen eindejaarspremie, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en meer). Daarnaast houden we rekening met je woonplaats, zodat je een goede werk- privé balans kan behouden. Waarom nog langer wachten en niet meteen solliciteren?

Interesse?

Aurriza Gosseye
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Brunel?

Brunel

Blarenberglaan 3, 2800 Mechelen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Volg dit bedrijf

Ben jij klaar voor het uitstippelen van je eigen route? Een route waar Brunel je zal ondersteunen waar nodig. Of je nu net de arbeidsmarkt instroomt, of op zoek bent naar een nieuwe wending, bij Brunel kan je rekenen op een boeiende carrière die aansluit bij jouw kwaliteiten, werkervaring en ambities.

 

Wil jij deel uitmaken van dit unieke Brunel verhaal?
Bekijk dan zeker onze vacatures of solliciteer spontaan en hopelijk kunnen wij jou binnenkort onze collega noemen!

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.