Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 12

Volgende

WEB DEVELOPER.NET

ter versterking van ons Research & Development team

Via Hudson Belgium NV

Staat 20 dagen op Jobat.be

Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.
 
Ter ondersteuning van ons team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)
 
WEB DEVELOPER .NET
 

WEB DEVELOPER.NET

Functieomschrijving

Hudson investeert in innovatie. Onze Research & Development afdeling is wereldwijd het Centre of Excellence binnen de Hudson groep. Het R&D team ontwikkelt al ruim 15 jaar innovatieve HR oplossingen die wereldwijd erkend worden als topproducten. Deze webapplicaties professionaliseren de selectie- en talent management processen bij onze klanten en ondersteunen duizenden eindgebruikers wereldwijd bij hun dagelijkse uitdagingen. Om ons development team te versterken, zijn we op zoek naar een Web Developer .NET.
 

 • Je participeert in de ontwikkeling en continue innovatie van onze HR oplossingen.
 • In je rol werk je op diverse projecten en ben je betrokken bij de volledige applicatie lifecycle, van analyse tot deployment. Samen met je collega’s werk je continu aan het innoveren van onze oplossingen. Je komt daarbij in aanraking met CSS/SASS, TypeScript, JSON, SignalR, …

Profiel

 • Je bent leergierig en hebt een passie voor het Web en software ontwikkelen in .NET. Je hebt een Bachelor of Master diploma en hebt een aantal jaar werkervaring als .NET Developer. Je hebt een uitstekende kennis van web-gerelateerde technologieën en werkt vlot met ASP.NET MVC, WCF, jQuery, SQL Server en Entity Framework.
 • Je werkt vlot samen in agile teams en bent in staat om individuele opdrachten tot een goed einde te brengen. Je bent analytisch en kritisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je neemt initiatief en bent hands-on. Je bent in staat om zelfstandig te werken en communiceert overtuigend. Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels.

Aanbod

 • Je zoekt een dynamische werkomgeving die je de kans geeft jouw potentieel verder te ontplooien. Je zoekt een combinatie van intellectuele uitdagingen, aandacht voor nieuwe technologieën, teamgeest, en te doen wat je graag doet. Wij bieden je een multidisciplinaire werkomgeving die je tal van kansen biedt om bij te leren, nieuwe uitdagingen aan te gaan en verantwoordelijkheden op te nemen. Je werkt daarbij vanuit een uitstekend bereikbare locatie aan de rand van Gent.

 
Interesse om te werken in een organisatie met grote ambities?
 
Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE759624 naar hr.careers@jobs.hudson.com
 
Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte
Moutstraat 56 l 9000 Gent
Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Webdevelopment
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.