Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 22

Volgende

Web developer

367205152

Via AGO Jobs & HR | Afsnee | Interim, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Web developer

Functieomschrijving

Onze klant is een gevestigde waarde op de markt van elektronica. Zij ontwikkelt ook een productlijn met domotica apparatuur. Het gehele proces wordt van idee tot product afgeleverd binnen dezelfde firma. Een van hun sterke punten is de openbaarheid van de protocollen. Dit laat gebruikers en externe bedrijven toe om zelf softwarematige toepassingen te schrijven die werken op hun hardware, waaronder ook voor hun home automation producten. Om dit team te versterken gaan wij op zoek naar een Web developer. In deze uitdagende omgeving zul je instaan voor het onderhouden en uitbouwen van de bestaande websites en webservices, zal je focus vooral uitgaan naar het bouwen van een nieuw online platform en heel af en toe zul je ook instaan voor algemene IT ondersteuning.

Profiel

Naast een zeer goede kennis van PHP, html, css en Jquery, heb je ook kennis van SEO, website usability en accessibility. Bovendien heb je ook ervaring met e-commerce platformen zoals Magento, CMS en PIM systemen. Daarnaast is kennis van front-end en PHP frameworks, SOAP en REST of SQL databases en configuratie van webservers een meerwaarde.

Als persoon ben je communicatief en enthousiast en vooral accuraat en pragmatisch. Tot slot heb je ook een grote interesse in full stack webdevelopment, school je jezelf voortdurend bij en ben je dan ook perfect op de hoogte van de laatste tendensen en kan je enkele relevante referenties voorleggen.

Aanbod

Je krijgt uiteraard een contract van onbepaalde duur met een competitief loon aangevuld met diverse voordelen. Je krijgt hierbij ook de kans om veel verantwoordelijkheid te dragen bij in het web verhaal en de vrijheid om het pad te kiezen die tot het gewenste resultaat zal leiden.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent IT
Poortakkestraat 57
9051 Gent IT
Tel.: 09 277 04 57
Email: gent.it@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Webdevelopment
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Afsnee (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.