Terug naar zoekresultaten Vorige

28 van 85

Volgende

Warehouse Supervisor

Manpower | Vilvoorde | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek naar meerdere sterke leidinggevende profielen voor een VASTE FUNCTIE binnen de Logistieke sector in regio Vlaams-Brabant.

Warehouse Supervisor

Functieomschrijving


Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar een ervaren Supervisor. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het beheer van het interne Logistieke departement en krijg je de kans om een team van +20 personen aan te sturen. Concreet sta je in voor het opmaken van planningen, het aansturen en motiveren van werknemers en het opleiden en evalueren van jouw teamleden. Bovendien word je (mede-)verantwoordelijk voor het maken van analyses van de logistieke flows o.b.v. dewelke je je voortdurende zoektocht naar het aanbrengen van procesverbeteringen kan ondersteunen.

Profiel


Voor deze functie beschik je over een eerste succesvolle ervaring als leidinggevende binnen de logistiek. Je beschikt over sterke People Management-skills en staat communicatief sterk in je schoenen. Hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Een goede kennis van het Frans wordt gezien als een plus. Bovendien heb je ervaring met het aansturen van teams en ben je vertrouwd met het analyseren van bestaande logistieke flows met als doel het aanbrengen van procesoptimalisaties.

Aanbod


Onze klant biedt jou een uitdagende functie aan binnen een internationaal georiënteerd bedrijf. Je komt terecht binnen een organisatie met heel wat interne doorgroeimogelijkheden. Dit alles gaat gecombineerd met een zeer competitief en marktconform salaris met tal van extralegale voordelen. Ben jij de ervaren supervisor naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6592879

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Duits, Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.