Terug naar zoekresultaten

Warehouse supervisor - Waasland

438044148

AGO Jobs & HR | Zele | Interim, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Warehouse supervisor - Waasland

Functieomschrijving

Voor onze klant, een internationaal bedrijf gelegen centraal in het Waasland, is AGO Technics momenteel op zoek naar een Warehouse Supervisor. Het doel van de functie is ervoor te zorgen dat de KPI's worden opgevolgd en dat je bijstuurt waar nodig om deze te behalen. Meer concreet houdt dit in: - Je coacht een twintigtal operatoren, met ondersteuning van de teamleaders. - Je werkt mee bij het uitvoeren van projecten ter optimalisatie van de logistieke processen. - Je staat in voor het naleven van geldende procedures in kader van veiligheid, milieu en gezondheidsvoorschriften. - Je behandelt klachten volgens de vooropgestelde procedures. - Je volgt de personeelsbezetting op, en voorziet permanentie bij vakantie-aanvragen en/of ziekteperiodes. - Je fungeert als back-up bij afwezigheid van jouw collega Warehouse Supervisor.

Profiel

Je kan terugblikken op een aantal jaar relevante werkervaring. Ervaring binnen leidinggevende posities is een must. Je bent een echte teamplayer die motiveert, luistert en coacht. Je voelt je goed in een no nonsense-aanpak en beschikt over een echte doe-mentaliteit. Je hebt een goeie kennis van MS Office (Excel, Power Point). Kennis van SAP is een voordeel maar geen must.

Aanbod

De firma biedt jou een vaste functie binnen een groeiende, internationale onderneming. Daarnaast krijg je een competitief verloningspakket in overeenstemming met jouw ervaring en verantwoordelijkheden.
Het bedrijf heeft een vlotte bereikbaarheid en is gelegen in een filevrije omgeving.

Heb je interesse in deze boeiende en uitdagende functie? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs en we nemen spoedig contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.