Terug naar zoekresultaten

WAREHOUSE MANAGER

Voor onze klant, marktleider in zijn segment, zoeken wij vanuit Hays Purchasing & Logistics een sterk organisatorische Warehouse Manager met technische affiniteit.

Hays | Brugge | Onbepaalde duur, Voltijds

* Bachelordiploma
* Goede People Manager
* Regio Oostende

WAREHOUSE MANAGER

Functieomschrijving

In de job van warehouse verantwoordelijke sta je in voor de coördinatie van het magazijn en de coaching, aansturing en opvolging van een 20-tal magazijnmedewerkers. Je optimaliseert de werking van het magazijn en zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van de logistieke transacties. Verder analyseer je problemen en werk je gefundeerde oplossingen uit. Tot slot sta je in voor een goede opvolging van het stockbeheer en kijk je ook hier naar eventuele verbeteringen.

Profiel

We kijken uit naar een bachelor in een economische of logistieke richting met enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt een goede talenkennis Nederlands-Engels en hebt ervaring met WMS-systemen. Je bent een people manager die optimistisch en gedreven is ingesteld en goed is in het coachen/aansturen van mensen. Tot slot ben je bereid om een jaar opleiding te volgen in het magazijn in Aalst.

Aanbod

Je krijgt de kans om een leidinggevende warehousefunctie met veel verantwoordelijkheid uit te oefenen. Bovendien kom je terecht in een professionele organisatie met no-nonsense bedrijfscultuur waarbij initiatief gestimuleerd wordt. Je ontvangt een marktconform salarispakket in lijn met je opleidings- en ervaringsniveau.

Interesse in de job van Warehouse Manager? Verstuur je cv online of bel Bo Merlevede van Hays Kortrijk voor meer info op 056 25 80 50 of 0470 99 42 93.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Magazijnbeheer

Populaire jobs in Magazijnbeheer:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brugge

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Brugge meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.