Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 63

Volgende

WAREHOUSE MANAGER

* People coach
* Inbound & outbound
* Continuous Improvement

HAYS | Lier | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Hays Experts Purchasing & Logistics is voor een leverancier van energie-efficiënte oplossingen voor verwarming, warm water, koeling en elektriciteit aan installateurs en eindgebruikers op zoek naar een Warehouse Supervisor.

WAREHOUSE MANAGER

Functieomschrijving

Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de operaties in het magazijn. Dit doe je door samen met twee shiftleaders toe te zien op een correcte en efficiënte werking van het magazijn waar 15 werknemers tewerkgesteld zijn. Daarbij zorg je voor de aanwerving en selectie van nieuwe teamgenoten in piekperiodes en voorzie je de juiste opleidingsmogelijkheden. Dagelijks evalueer je de personeelsbezetting en de planning van de taken. Je beheert de goederenstroom gaande van inbound tot outbound en behoudt toezicht op de behandeling van retours en defecte stukken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de organisatie van de halfjaarlijkse telling. Je zorgt dat je team ordelijk en net werkt met het oog op veiligheid en kwaliteit. Samen met de medewerkers werk je aan verbeterprocessen met oog op verhoging van de efficiëntie. Verder sta je in nauw contact met leveranciers, installateurs en verschillende interne afdelingen. Je rapporteert aan de Logistiek Directeur.

Profiel

De geschikte kandidaat is in het bezit van een bachelordiploma en heeft minstens drie jaar ervaring in een leidinggevende positie binnen een magazijnomgeving. Je bent hands-on, een geboren organisatietalent en werkt doelgericht. Je maakt van een groep werknemers een hecht team en weet hen dagelijks te motiveren. Je kan vlot werken met SAP en MS Office en spreekt vloeiend Nederlands en Frans. Je hebt een geldig heftruckbrevet of relevante ervaring.

Aanbod

De klant biedt een gevarieerde uitdaging bij een dynamische groep met een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze vacature van Warehouse Manager? Solliciteer dan nu online t.a.v. Anke De Belser.

Interesse?

Hays Antwerpen
Anke De Belser
032027976
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.