Terug naar zoekresultaten

Warehouse assistant

450826538

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 53 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Warehouse assistant

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag in één van onze magazijnen in de Haven Van Antwerpen (Beveren). Daar ben je de administratieve ruggensteun voor al het reilen en zeilen van ons magazijn. Dit is geen typische 9-to-5 office job. Je voert ook fysieke controles uit in het magazijn. Achteraf volg je alles administratief op in ons computersysteem. Je staat hier niet alleen voor, je komt terecht in een team van magazijniers en je rapporteert aan de magazijnoverste.

Profiel

Met jouw oog voor nauwkeurigheid en administratieve vaardigheden zal je ondersteuning bieden aan de magazijnoverste.

Dit betekent onder andere fysieke controle van de goederen. Zo zal je uitgezette goederen controleren voor verzending. Ook voer je controle uit van de geleverde labels, controleer je de volledigheid van ladingen en doe je op regelmatig een stocktelling.

Door jouw computerervaring is het geen probleem om alles nauwgezet op elektronisch op te volgen. Zo houd je de lijst met vrije magazijnlocaties up-to-date en vermeld je de correcte uitzetlocaties in ons systeem. De resultaten van je dagelijkse controles rapporteer je consequent aan de magazijnoverste.

WIE BEN JIJ?
Jij beschikt over de nodige administratieve vaardigheden en een gezonde dosis punctualiteit. Stiptheid is van vitaal belang in onze magazijnen. Onze ideale kandidaat heeft een no-nonsense mentaliteit en heeft voeling met cijfers.
Als echte computer-wizard heb je goede computerervaring. Werken met Excel, Word en Outlook is voor jou dan ook geen probleem.
Je bent enthousiast voor de combinatie van bureau- en magazijnwerk.
Background: Je beschikt over een basiskennis MS Office. Kennis van een magazijnomgeving is een pluspunt.
Je beschikt over een eigen wagen.

Aanbod

Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Wij zijn een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heen heeft weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
Email: Antwerpen.office@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.