Terug naar zoekresultaten

Vrachtwagenmecanicien - Regio Gent (m/v)

430685339

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Vrachtwagenmecanicien - Regio Gent (m/v)

Functieomschrijving

AGO Technics is op zoek naar een vrachtwagenmecanicien regio Gent. Doel van de functie is om in te staan voor het onderhoud, het stellen van diagnoses en herstellen van elektrische systemen.

Profiel

Je hebt een technische diploma, met voorkeur in de auto-elektriciteit, of je kan een ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je hebt kennis van en ervaring met zware bedrijfsauto's. Je houdt van werken in een team. Je werkt overdag van 8u tot 17u36. Je hebt wekelijks, afwisselend één dag vrij. Dit is op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. Indien je op woensdag vrij bent, zal je op zaterdag ingeschakeld worden. Op zaterdag werk je van 7u30-16u en krijg je een premie. Je bent dus bereid om soms op zaterdag en standby te werken.

Aanbod

Je krijgt na een positieve interimperiode een vast contract aangeboden, met uitstekende loonvoorwaarden en extra legale voordelen (zoals groeps- en hospitalisatieverzekering). Je komt terecht in een omgeving waar opleidings- en doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn. Veiligheid en welzijn van de medewerkers is een heel belangrijk aspect. Zo wordt er ook goede regeling gemaakt voor zaterdag- en standby-dienst. Interesse? Stuur jouw cv door naar gent.technics@ago.jobs met vermelding het het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Mecanicien motorvoertuigen

Populaire jobs in Mecanicien motorvoertuigen:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Mecanicien motorvoertuigen' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.