Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 15

Volgende

Vrachtwagenmecanicien - Regio Gent (m/v)

430667645

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Vrachtwagenmecanicien - Regio Gent (m/v)

Functieomschrijving

AGO Technics is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker te Gent. Doel van de functie is om in te staan voor het onderhoud, de reparatie en de technische keuring van het wagenpark. Je komt terecht in een team van 6 personen, omwille van groei, wordt er gezocht naar een extra medewerker. Gezien de activiteit van de firma, is het aantal vrachtwagens die worden hersteld of de gemiddelde tijd dat wordt gewerkt aan vrachtwagens, sterk variërend. Hierbij is het dan wel belangrijk om jezelf flexibel op te stellen en om eventueel iets langer op post te blijven, zodat de herstelling aan de vrachtwagen kan worden afgewerkt. Alle herstellingen die worden uitgevoerd, gebeuren dan ook daar ter plaatse. De job is dus zeer inhoudelijk uitdagend en complex, niets wordt uitbesteed. Gezien dit aspect, krijg je ook een langdurige interne opleiding.

Profiel

Je hebt een technische opleiding behaald of je kan een ervaring voorleggen in een gelijkaardige functie. Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en je vindt het belangrijk om professioneel te werken. Je werkt graag punctueel en je hebt hierbij oog voor kwaliteit en netheid. Je werkt in overdag van maandag tem vrijdag (heel uitzonderlijk werk je ook op zaterdag), werken doe je van 8u-8u30 tem 18u.

Aanbod

Je krijgt na een positieve interimperiode een vast contract aangeboden, met uitstekende loonvoorwaarden en extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques ter waarde van 6 euro). Je werkt in een 38uren week en hierdoor heb je recht op de 20 wettelijke verlofdagen. Je komt terecht in een familiale onderneming en je oefent een job uit met veel afwisseling. De werkplaats zelf is een aangename en goed uitgeruste werkomgeving. De troeven van deze firma zijn de open communicatie die er heerst, de open werksfeer en de bereidheid om op regelmatige basis met de collega's deel te nemen aan een feestje. Interesse? Stuur jouw cv door naar gent.technics@ago.jobs met vermelding het het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Autotechniek' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.