Terug naar zoekresultaten

VOORUITSTREVENDE INTERNATIONALE FIRMA ZOEKT JR. ACCOUNTANT

JR. ACCOUNTANT IN DE VOEDINGSSECTOR

* Flexibele uren
* Leerrijke omgeving met doorgroeimogelijkheden
* Zeer aantrekkelijke verloning (met optie voor wagen)

Firma in de voedingssector | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Onze klant is een internationaal gekende firma, ook in België is ze gekend en bij velen zeer geliefd. De firma heeft nog heel wat groeipotentieel en wil die ten volste benutten. Onlangs zijn ze gefusioneerd en daarmee verder aan het uitbreiden. Deze vooruitstrevende spirit leeft naast het familiale aspect enorm in deze firma.

VOORUITSTREVENDE INTERNATIONALE FIRMA ZOEKT JR. ACCOUNTANT

Functieomschrijving

Als Jr. Accountant voor deze firma ga je je opgedane kennis en ervaring kunnen gebruiken in alle facetten van de boekhouding. Je komt terecht in een dynamisch team met een heel aangename werksfeer. Je behandelt de aankoop en verkoopfacturen, doet de loonadministratie, het debiteuren- en crediteurenbeheer, onderhoudt contact met leveranciers en klanten. Daarnaast ondersteun je ook bij de maandelijkse afsluitingen en maak je diverse rapportages op, je bereidt de BTW-aangifte voor en controleert de coherentie van de boekhouding voor een aantal rubrieken.

Profiel

Samen met deze gekende speler in haar markt zoeken wij een Jr. Accountant die verantwoordelijkheidszin heeft, die initiatiefrijk is en als rechterhand van de hoofdboekhouder kan functioneren. Een bachelordiploma is mooi, maar geen vereiste. Indien geen diploma is een eerste ervaring in boekhouding wel een vereiste. Je moet Nederlands en Engels spreken om in deze omgeving te kunnen werken, daarnaast moet je ook een goede basis in het Frans hebben. Verder kom je terecht in een leuk en aangenaam team, waar open communicatie hoog in het vaandel wordt gedragen. Je moet betrouwbaar, flexibel en een teamplayer zijn.

Aanbod

Deze firma heeft een zeer goede bedrijfsvisie die vooruit wil en wil blijven groeien. Daarbij kun je een familiale sfeer en persoonlijke behandeling verwachten. De familiale sfeer in dit bedrijf zorgt ook voor een aangename omgang tussen de collega's. Deze firma biedt jou een zeer aantrekkelijk salaris met de mogelijkheid te kiezen voor een wagen. Je krijgt ook maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, een netto vergoeding een prestatiegebonden bonus 1,5 maandsalaris en een bedrijfsgebonden kortingskaart van 25% waar je over het hele land van kan genieten! Daarnaast heb je 20 vakantiedagen en recht op 5 extra verlofdagen. Je werkt in een 38-urenweek met flexibele uren tussen 7:00 uur en 10:00 uur. Geen stress meer met het verkeer.

Zie jij je passen in dit bedrijf? Solliciteer dan online of contacteer Adil Boukayouo van Hays Response op het nummer 03/202.79.83.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Adil Boukayouo
0470 19 12 41
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Engels

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.