Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 35

Volgende
Talentus Waregem

Voorraadbeheerder voor een familiale KMO

Via Talentus Waregem

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor een familiale KMO die de laatste jaren een enorme groei heeft gekend, zijn we op zoek naar een Voorraadbeheerder.

Voorraadbeheerder voor een familiale KMO

Functieomschrijving

Als Voorraadbeheerder ben je, samen met jouw collega, verantwoordelijk voor het toezien van de voorraden en bestelt de nodige hoeveelheid aan materiaal. Hiervoor maak je gebruik van Slim4, een software voor voorraadoptimalisatie die voor jou bestelvoorstellen zal lanceren. Jij, als voorraadbeheerder, kijkt na of de voorgestelde aantallen kloppen en/of de artikelen effectief mogen en kunnen besteld worden.Om de juiste supply chain beslissingen te nemen, is het belangrijk om een goede forecasts te maken.Je bekijkt de zaken met een analytische geest en denkt na over mogelijke consequenties.

Daarnaast analyseer je het stockbeheer, stel je opportuniteiten voor en werk je verbetervoorstellen uit. Je zorgt ervoor dat alles correct ingeput wordt in het systeem, zodat alles terug te vinden is. De bestellingen worden steeds door jou gemonitord en er wordt telefonisch contact gehouden met klanten omtrent levertijden en bestelde hoeveelheden.

De klant voorziet, bij opstart, een grondige opleiding om alle producten & segmenten te leren kennen.

Profiel

Je hebt een passie voor alles wat met voorraad en supply chain te maken heeft. Je interpreteert de zaken op een objectieve manier en kan snel verbanden leggen. Daarnaast beschik je over een analytische geest en heb je een cijfermatig inzicht. Binnen de functie sta je in contact met buitenlandse leveranciers, waardoor kennis van Frans en Engels zeker een pluspunt zijn! Je bent IT-minded en leert snel nieuwe programma's aan. Kennis van Slim4 is mooi meegenomen, maar kan zeker aangeleerd worden. Je bent een gedreven persoon, die proactief werkt en graag de puntjes op de i zet.

Aanbod

Een uitdagende en fulltime functie binnen een familiale KMO, waar geïnvesteerd wordt in opleidingen en waar je intensief begeleid wordt.

Onze klant biedt jou een aantrekkelijk loon naargelang jou ervaring en competenties, aangevuld met extra legale voordelen.

Je werkt telkens van maandag tot donderdag van 8u15-17u en op vrijdag van 8u-16u.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.