Terug naar zoekresultaten

Volvo Trucks werft aan

364513235

AGO Jobs & HR | Desteldonk | Interim, Voltijds

Staat 42 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Volvo Trucks werft aan

Functieomschrijving

Volvo Group Belgium Oostakker zoeken wij de volgende profielen; - Productiearbeiders Eindassemblage en Cabinterim In de productieafdeling sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering. - Materiaalbehandelaars / Heftruck Lossen en stockeren van de toegeleverde materialen op de daarvoor voorziene adressen. Verdelen van materiaal naar de daartoe bestemde zones binnen of buiten de fabriek. - Leeggoedbehandelaars Afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructie (gaat hier ook over houten verpakkingsmateriaal). - Verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructie. - Binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie. - Dagelijks opkuisen van de leeggoedzone. - Bandenmonteurs Als bandenmonteur zal je de volgende taken uitvoeren: - lossen, uitsorteren, labelen en stockeren van de toegeleverde materialen met behulp van de heftruck - materialen picken volgens order - machinaal en manueel fitten van de banden en vervolgens uitbalanceren - kwaliteitscontrole - leeggoedbehandeling - klaarmaken voor verzending (administratie, laden, trailers) - instaan voor orde en netheid

Profiel

- Ervaring in een productieomgeving is een plus.
- Snel en nauwkeurig kunnen werken, tevens oog hebben voor kwaliteit.
- Graag samenwerken in een team, een teamspeler zijn.
- Flexibiliteit om in 2 ploegen te werken
- Over eigen vervoer beschikken (zelfstandig tot aan het werk kunnen geraken).

Aanbod

Het bedrijf biedt een cultuur die wordt gekenmerkt door respect voor elkaar, energie en passie. Het is een bedrijf waar je zelf kan instaan voor resultaten en gedrevenheid kan tonen om continu te verbeteren en te groeien. Ze bieden een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Recruitment Cel
Skaldenstraat 121 B2
9042 Recruitment Cel
Tel.: 09 250 94 04
Email: recruitment.cel@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator montage / assemblage' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.