Terug naar zoekresultaten

Voedingsbedrijf zoekt techniekers in vaste nacht! Regio Eeklo - vast contract!

460903441

AGO Jobs & HR | Lembeke | Interim, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Voedingsbedrijf zoekt techniekers in vaste nacht! Regio Eeklo - vast contract!

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar techniekers die in de vaste nacht wensen te werken. Het doel is om technische werken uit te voeren aan machines in de inpak-afdeling. Meer concreet heb je volgend takenpakket: - Technische storingen los je snel en efficiënt op - Je voert preventieve onderhouden uit - Installaties help je mee om te bouwen - Je denkt actief mee en zoekt naar technische verbeteringsacties, vervolgens werk je deze uit en help je mee in de realisatie hiervan - Soms worden er nieuwe projecten opgezet, jij helpt mee in de realisatie hiervan. Je stelt hiervoor bijvoorbeeld de nieuwe machines in en stelt deze ook af.

Profiel

Voor de invulling van deze vacature zoeken we iemand met een technisch diploma, bij voorkeur in de elektromechanica, elektriciteit, mechanica of procestechnologie of heb je reeds ervaring opgebouwd als technieker.
Belangrijk is dat je gepassioneerd bent door techniek en een brede kennis hiervan hebt. Het is een voordeel wanneer je een goed inzicht hebt in pneumatica en mechanische componenten. Daarnaast heb je nog een extra streepje voor wanneer je ervaring hebt met procestechnologie en PLC sturing.
Je werkt in een voedingsbedrijf, dit wil zeggen dat je extra aandacht besteed aan orde, netheid, veiligheid en hygiëne.
Tot slot ben je bereid om in de vaste nacht te werken. Je werkt specifiek van 21u tot 5u.

Aanbod

Je komt terecht in een bekend familiebedrijf met de structuur van een multinational. Er is een positieve ingesteldheid die door het hele bedrijf mee naar buiten wordt gedragen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Als technieker werk je in een 39-uren week. Dit wil zeggen dat je naast de 20 wettelijke verlofdagen, nog eens 6 ADV-dagen opbouwt. Daarnaast krijg je van het bedrijf zelf nog één extra verlofdag toegekend ook! Verlof is vrij te kiezen, mits overleg met de collega's.
Het kan zijn dat je af en toe overuren zal presteren, deze kan je opsparen om in verlof op te nemen of om te laten uitbetalen. De keuze in hierin aan jou.
Je krijgt een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen zoals onder andere maaltijdcheques van ? 8 per gewerkte dag, CAO 90 bonus, de keuze voor een hospitalisatieverzekering en 50% korting op de eigen producten.
Tot slot zal jou onmiddellijk een vast contract worden aangeboden!

Als laatste geven we je ook graag extra informatie betreffende de sollicitatieprocedure. Na een eerste screening door ons AGO Technics kantoor, stellen wij jou voor aan de firma. Er volgt snel een eerste gesprek met de Recruitment & Selection Officer en de Technical manager.
Wanneer dit gesprek goed verloopt, worden jou online testen toegestuurd via de computer. Deze kan je thuis op je gemak invullen, vervolgens wordt er een tweede gesprek vastgelegd. Hierin worden de test-resultaten besproken een maak je nog een extra test op de site zelf. Je krijgt daarnaast ook een rondleiding samen met de Technical Manager en de afdelingsverantwoordelijke. Als je al deze fases goed doorloopt, zal er een betaalde proef worden ingepland van een halve dag.
Bij een positieve evaluatie, wordt jou een loonvoorstel gedaan met onmiddellijk een vast contract.

Heb je interesse om deel uit te maken van dit leuke bedrijf waar iedereen elkaar kent? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacatur

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.