Terug naar zoekresultaten Vorige

14 van 21

Volgende

Vlinder ploegverantwoordelijke 3 ploegen - Vast contract

Manpower | Roeselare | Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een bedrijf actief in de voeding met een sterke nationale en internationale uitstraling zijn wij op zoek naar een vlinder ploegverantwoordelijke die volgens afspraak in de voor- , namiddag of nachtploeg wil werken.

Vlinder ploegverantwoordelijke 3 ploegen - Vast contract

Functieomschrijving


Als ploegverantwoordelijke neem je de ploegoverdracht op van je collega samen met de beoogde productieplanning. Waar nodig stuur je deze bij en geef je je team van circa 20 operatoren werk- en taakverdeling. Hierbij doe je geregeld visuele controles en steekproeven naar kwaliteit daar er zowel manuele als geautomatiseerde verpakkingsprocessen zijn. Hierbij vervul je administratieve taken en sta je in nauw contact met het labo en de productie. Verder sta je ook in voor het opleiden en opvolgen van je team, organiseer je infomomenten over wederkerige problemen of moeilijkheden en ga je nieuwe medewerkers opleiden. Tot slot zorg je door jouw hands-on, streng maar rechtvaardige en mensgerichte aanpak dat de beoogde planning gerealiseerd kan worden en maak je de ploegoverdracht op.

Profiel


De ploegverantwoordelijke waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een mensgericht of technisch diploma en heeft reeds enkele jaren ervaring als leidinggevende binnen productie of verpakking. Ervaring binnen de voeding vormt een extra troef maar is geen vereiste net als kennis HACCP. Als persoon ben je communicatief in het Nederlands met een basis Engels & Frans en draag je people management en het nauwgezet volgen van de productieprocessen hoog in het vaandel. Verder wissel je administratief werk graag af met rondgangen op de vloer.

Aanbod


Als ploegverantwoordelijke krijg je een uitdagende functie bij een sterk bedrijf die bekende producten produceert. Na een uitgebreide opleiding in 2 ploegen krijg je de verantwoordelijkheid over toegewezen ploeg waarbij je conform je kennis en ervaring een aantrekkelijk verloningspakket krijgt.

Ben jij de ploegleider waar wij naar op zoek zijn? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7675877

GRAANMARKT 1A
8500 KORTRIJK
BELGIE

Telefoon:Phone: 0800/243 43
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.