Terug naar zoekresultaten
Receptel

Vliegende Receptionist(e)

Regio Antwerpen - Brussel

Via Receptel

Staat 6 dagen op Jobat.be

Receptel is marktleider in België en dé specialist en ervaringsdeskundige op gebied van onthaal-, telefoon- en receptiediensten in combinatie met hospitality. Met Receptel verzekeren we een ontvangst met een professionele en warme uitstraling voor onze klanten. Als projectsourcing bedrijf verzorgen we de onthaal- en telefonie activiteiten bij een 200-tal klanten in diverse sectoren over heel België.

Ben je woonachtig regio as Antwerpen - Brussel, dan is een job als Vliegende Receptionist(e) iets voor jou! 

Vliegende Receptionist(e)

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende job waarin geen enkele dag dezelfde is? Dan is vliegende receptionist(e) bij Receptel iets voor jou!
Als vliegende onthaalmedewerker word je opgeleid bij een 20tal klanten van Receptel en verzorg je de vervangingen van onze vaste medewerkers of medewerkers van klanten. Je staat in voor een warm en professioneel onthaal van gasten en interne medewerkers en je bent onder meer verantwoordelijk voor :
 • het beheer van het bezoekersregistratiesysteem en aanmaak van badges voor gasten
 • een vlot en correct telefonisch onthaal
 • een correcte opvolging van post- & koerierzendingen
 • een ondersteuning op vlak van administratieve taken
 • beheer van vergaderzalen
Je werkt in een voltijds uurrooster, 39u/week met opbouw van 6 ADV, waarin je beschikbaar bent tussen 7u00 's ochtends en 20u00 ’s avonds, met een planning die wisselt op dagbasis.
Je zal tewerkgesteld worden in verschillende regio’s maar hoofdzakelijk in en om Antwerpen en Brussel.
 

Profiel

Ben jij een klantgericht persoon en houd je ervan om gasten op een aangename en professionele manier te onthalen? Dan is Receptel de plek voor jou!

Je hebt ervaring in een dienstverlenende of onthaalfunctie. Gastvrijheid, stiptheid, flexibiliteit en proactiviteit zijn jouw tweede natuur. Je wordt niet uit het lood geslagen door onverwachte situaties en je past je gemakkelijk aan. Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en een organisatorisch talent. Je bezit een zeer goede kennis van de MS Officetoepassingen (Word, Excel, Outlook ). Daarnaast bezit je een zeer goede drietaligheid Nederlands-Frans-Engels, zowel gesproken als geschreven. Je bent flexibel ingesteld zowel naar uren als plaats van tewerkstelling.

Aanbod

Werken bij Receptel betekent werken in een stabiel en ondernemend bedrijf waar passie, gedrevenheid, zelfontwikkeling, oog voor kwaliteit en professionalisme centraal staan.

 

Je zal deel uitmaken van een groep van 250 enthousiaste onthaalmedewerkers met een passie voor de job.

We bieden je als vliegende onthaalmedewerker een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extra-legale voordelen zoals een forfaitaire onkostenvergoeding, uniform, ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, firmawagen en GSM abonnement. Als projectsourcing bedrijf bieden we onze medewerkers de kans om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, met de zekerheid van een vast contract.

Brussel,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Receptie en onthaal
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Antwerpen
 • Brussel
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Receptie en onthaal' jobs in Brussel, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.