Terug naar zoekresultaten
TalentXperts

Vertegenwoordiger zonnepanelen en isolatiematerialen

regio Oost- en West Vlaanderen

TalentXperts | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Wil jij ook mee bouwen aan een meer ecologische en  groene toekomst?  Zit je niet graag stil achter een bureau maar hou je ervan om mensen te adviseren over een tof technisch product?  Dan ben jij wellicht de sales adviseur die we zoeken om het productengamma van Insaver in de markt te zetten in Oost- en West Vlaanderen

Vertegenwoordiger zonnepanelen en isolatiematerialen

Functieomschrijving

Jij kan jouw passie voor de producten omzetten in kwalitatieve commerciële gesprekken, waardoor je meerwaarde brengt aan je klant.  Vanuit je adviserende rol luister je immers naar de klant en stel je gevatte vragen over de verwachtingen met betrekking tot energie-zuinige oplossingen om hun woning meer ecologisch te maken.  Samen bekijken jullie de technische mogelijkheden en zorg je voor een maatoplossing die aansluit bij de behoeften.  Na het afronden van de verkoop stel je de offerte op, laat je deze ondertekenen en stel je een gedetailleerd projectdossier op (foto’s, afmetingen, technische berekeningen, …), zodat jouw collega’s meteen aan de slag kunnen. Gezien Insaver garant staat voor een uitstekende service en jij je daar helemaal in kan vinden, doe je na de oplevering van het project een follow up bij je klant, zodat je met zekerheid een kwalitatieve verkoop kan afsluiten.
Bij opstart leer je de kneepjes van het vak door zelf je afspraken vast te leggen (lauwe en warme leads opvolgen) en samen met een aantal ervaren collega’s de baan op te gaan, maar het kriebelt al gauw om zelf de baan op te gaan en de voldoening van een contractondertekening te proeven.  Wanneer je goed op gang bent, krijg je de ondersteuning van het call center die voor jou kwalitatieve afspraken inplant.
 

Profiel

Enthousiasme, passie en een vleugje winnaarsmentaliteit zorgen ervoor dat je telkens opnieuw met een glimlach je klant benadert.  De uitdaging van het behalen van een commercieel target maakt dat je nog meer gedreven bent, maar je blijft het belangrijk vinden om een kwalitatief product en goede service te bieden.  Luisteren en doorvragen naar de behoeften van jouw klanten zijn jouw talenten, waardoor je als echte adviseur kan optreden. De vrijheid en autonomie die je krijgt in deze functie, maken dat je op een flexibele en verantwoordelijke manier je eigen draai kan geven aan je takenpakket. Ecologie en groene oplossingen spreken je oprecht aan en je kijkt alvast uit naar een technische opleiding over de producten van Insaver. Doordat je in de regio rond Gent woont, heb je een perfecte uitvalsbasis om vanuit je home-office de regio te benaderen.
 

Aanbod

Insaver is een jonge en ambitieuze organisatie, die zich specialiseert in een breed gamma aan energiezuinige producten en diensten (herwinbare zonne-energie, dakrenovatie en –isolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en batterijsystemen).  Ze groeien niet alleen op vlak van marktaandeel, maar ook door continue vernieuwing en uitbreiding van hun productengamma.  Omdat jij actief mee gaat werken aan die verdere groei, biedt jouw nieuwe werkgever een basis brutoverloning, firmawagen, tankkaart, maaltijdvergoeding, netto-onkostenvergoeding en een aantrekkelijk bonussysteem dat jouw successen beloont.
 
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij ASAP TalentXperts Antwerpen

Alle jobs Sales buitendienst / vertegenwoordiger

Populaire jobs in Sales buitendienst / vertegenwoordiger:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Van € 2.000 tot € 2.300 per maand
 • Groepsverzekering
 • Bedrijfswagen
 • Tankkaart
 • GSM & smartphone
 • Laptop
 • Internetvergoeding / Abonnement

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.