Terug naar zoekresultaten

VERTEGENWOORDIGER REGIO TIENEN/LEUVEN

Manpower | Genk | Interim, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be


Voor een klant die actief is in de sector verwarming en sanitair zijn wij op zoek naar een enthousiaste vertegenwoordiger die zich gaat focussen op de regio van Tienen en Leuven.

VERTEGENWOORDIGER REGIO TIENEN/LEUVEN

Functieomschrijving


Na een inwerkperiode, bezoek je (bestaande en potentiële) professionele klanten, de installateurs in jouw regio. Je verkoopt het volledige productengamma en geeft vakkundig technisch advies over nieuwe producten en ontwikkelingen. Je voert de nodige prijsonderhandelingen en weet een uitstekende lange termijn relatie uit te bouwen en te onderhouden.

Dankzij je doordachte strategie en efficiënt prospectieplan weet je potentiële klanten te benaderen, hen te overtuigen van onze meerwaarde als onderneming en verruim je gestaag en doelgericht je klantenportefeuille. Je hebt voortdurend oog voor commerciële opportuniteiten en weet hier resultaatgericht op in te spelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de regiomanager via weekplanningen en bezoekrapporten.

Profiel


Je hebt bij voorkeur een bacheloropleiding in een commerciële of technische richting op zak of bent gelijkwaardig door je ervaring in een commercieel technische functie. Kennis van sanitaire toestellen, centrale verwarming en installatiematerialen is een sterke plus. Je hebt een sterke affiniteit met de wereld van badkamers en verwarming. Je uitgesproken commercieel talent weet je te vertalen in een servicegerichte, doeltreffende en overtuigende aanpak naar je klanten. Je bent een geboren verkoper die zelfstandig en georganiseerd te werk gaat.

Je bent bovendien optimistisch, leergierig, communicatief, oplossings- en resultaatgericht. Ook flexibiliteit schrikt je niet af. Je hebt een verzorgd voorkomen en draagt bij tot een positieve uitstraling van de onderneming.

Aanbod


Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie waar je je commercieel talent volledig kan benutten. Je komt terecht in een stimulerende en dynamische omgeving met permanente opleidingen waardoor je up-to-date blijft over de laatste nieuwe technieken en producten. Een interessant salaris aangevuld met commissies en extra legale voordelen. Optie vast na geslaagde interimperiode.

Interesse? Stuur jouw cv naar office.tienen@manpower.be. Je kan ons steeds ook telefonisch contacteren via 016 80 52 90.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7521877

NIEUWSTRAAT 33
3300 TIENEN
BELGIE

Telefoon:+32 16 80 52 90
Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.